Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Padeltillbehör

Med kvalitativa padeltillbehör tar du väl hand om ditt padelracket och tar ditt spelande till nya höjder! Här hos oss på Padelnest kan du köpa padeltillbehör online från ett brett och varierat sortiment. Så oavsett om exempelvis din grepplinda släppt, eller om du är på jakt efter ett snyggt ramskydd, så har du hamnat rätt!

Olika sorters tillbehör till padel

Det är viktigt att ha rätt utrustning när man utför en sport och detsamma gäller såklart för padel. Kvalitativa tillbehör gör inte bara ditt padelspelande bättre, utan ser också till att ditt padelrack håller längre och att du mår bättre både under och efter matchen. Med rätt tillbehör till padel kan även en tvättäkta nybörjare känna sig “med i matchen”. 

Vi kan dela in tillbehör till padel i två kategorier. Oftast är man mer fokuserad på den ena kategorin och kan missa att ta hand om den andra.

  • Tillbehör för dig – vad du behöver och vill ha är delvis en smaksak, men de allra flesta kan skriva under på att en bra setup gör matchen lättare. Det kan till exempel inkludera en stabil vattenflaska med bra drickpip, en snabbtorkande handduk att torka svetten ur pannan med, eller bara något så enkelt som en padelinspirerad nyckelring till omklädningsrummet.
  • Tillbehör för ditt padelracket – när det kommer till ditt padelrack är det viktigt att du tar väl hand om det. Både för dess livslängd och fräschör, men också för att du ska få ut så mycket som möjligt ur ditt spelande och trivas med det. Med hjälp av grepplinda och ramskydd skyddar du dina händer från skavsår och minskar risken för att ditt padelracket halkar ur handen på dig – dessutom skyddas ditt padelracket mot sprickor, skador och repor. Glöm inte fodralet samt eventuella tillbehör för att förbättra greppet vid spel ytterligare.

Tänk på det här när du ska köpa padeltillbehör online

Beroende på hur man är som person kan man antingen ryckas med och köpa alla padeltillbehör online som man ser, men man kan lika gärna känna sig osäker och inte köpa något alls. Har du aldrig testat att spela en match rekommenderar vi såklart att du gör detta först. Det gör att du får en bättre känsla för vilka padeltillbehör online som passar dig. När du väl kört en match och du vet på ett ungefär vad du söker, så försök att tänka igenom en match och fundera över vad som saknades eller vad som behövde förbättras. All grepplinda är till exempel inte likadan och hur mjukt handtaget är avgör delvis hur du kommer att spela, beroende på vad du uppskattar och hur handtaget känns i din hand. 

Padelnest finns här för dig

Känner du dig osäker på vad du behöver så kontakta oss gärna så hjälper vi dig med det. Känn dig inte styrd av märken. Du behöver inte alls välja padeltillbehör av samma märke som du har på ditt padelracket, utan välj istället de som tilltalar dig och som du tycker är rätt för dig. Tänk dock på att se över specifikationer så att det padeltillbehör du kikar på passar med ditt padelracket.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-10"]=> bool(true) ["category-Padeltillbehör"]=> bool(true) ["category-id-parent-2"]=> bool(true) ["category-depth-level-2"]=> bool(true) }