Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Padelväska

När du är påväg till padelbanan behöver du antagligen bära med dig en del utrustning, och det gör du allra enklast med en padelväska. En bra väska eller padelryggsäck ska rymma alla saker du behöver för din träning, oavsett om du hör till skaran som har många rackets eller bara ett enda racket. Hos oss hittar både du som tränar för skojs skull och du som tränar för att kanske börja tävla en padelväska som passar dina behov.

Välja padelväska som ryggsäck eller bag?

När du ska välja väska finns det flera olika modeller. Vi kan bland annat erbjuda en ryggsäck för padel. En sådan modell är bekväm att bära även fast du har mycket utrustning med dig, eftersom axelbanden fördelar vikten jämnt över din rygg. 

En annan populär racketväska för padel är bagen. En bag bärs oftast i handen men kan även ha en axelrem. Vilken modell som är bäst handlar först och främst om tycke och smak. De padelväskor du kan välja bland hos oss kommer med olika många fack, både vad gäller bagar och ryggsäckar. Generellt sett har ryggsäckarna något färre fack än bagarna, men det varierar såklart mellan olika märken och modeller.

Hitta en padelväska i liten eller stor modell och bra material

Hur stor padelväska du ska välja beror på hur många saker du behöver ha med dig till träningen. Vår rekommendation är att du utgår från att du ska få plats med allt som behövs i den racketväska för padel som du väljer. De saker du kan behöva är exempelvis vattenflaska, ditt racket, bollar, träningskläder och skor.

När du väljer modell är det förstås också viktigt att köpa en padelväska som du tycker är snygg. Det kommer göra det ännu lite roligare att ta sig till padelbanan än det redan är. Vi har allt från en padelväska i svart till mönstrade väskor i såväl tyg som vattenavvisande material. Tänk på att ju fler rackets du vill ha med dig, desto större väska kommer du också behöva. Det ska kännas enkelt att transportera utrustningen när du tar dig till padelbanan.

Behöver jag en värmeisolerande racketväska för padel?

Vissa av våra väskor har värmeisolerande fack för ditt racket. En sådan padelväska kan vara bra om du ofta tar dig till banan när det är kallt utomhus, och du har en längre resväg. Ditt racket är skyddat vid mer extrema väderförhållanden så att det inte förlorar sina goda egenskaper.

Köp padelväska från marknadens bästa märken

Hos oss på Padelnest kan du köpa padelväskor i varierande modeller och storlekar. De märken du hittar hos oss är några av de mest populära på marknaden. Med en anpassad padelväska får du en väska som håller länge och som gör dina resor till banan lite smidigare. I vårt sortiment kan du till exempel köpa:

  • Padelväska Bullpadel
  • Padelväska Dunlop
  • En väska för padel från Adidas
  • En väska för padel från Babolat

När du beställer padelväska här på Padelnest garanterar vi dig produkter som är slitstarka och tåliga så att din utrustning är skyddad.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-13"]=> bool(true) ["category-Väskor"]=> bool(true) ["category-id-parent-2"]=> bool(true) ["category-depth-level-2"]=> bool(true) }