Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Second Chance / Begagnade Padelrack

Vad kan jag förvänta mig av begagnade padelracket från Padelnest? Ett schysst pris för en kvalitetssäkrad produkt? Det är precis vad du får hos Padelnest - Second Chance. Här kan du köpa ett begagnat padelracket som är noggrant kontrollerat och som skickas till dig med spårbar frakt. Ditt nya racket är alltid rengjort och redo för att börja spelas med direkt. Du får dessutom alltid ett medföljande fodral. Vi erbjuder också 14 dagars ångerrätt. 

Har du ett använt racket du vill sälja till oss? Läs om hur det går till här.

Spara pengar genom att köpa ett begagnat padelracket

Ett använt padelracket är inte ett sämre racket. Det finns tusen anledningar till att man vill byta padelracket eller inte längre behöver just det längre. Kanske har ditt padelracket för nybörjare spelat ut sin roll, du kanske upptäckte att racketet du köpte inte alls passar din spelstil, eller så vill du bara uppdatera dig med den nya årsmodellen av Bullpadel Hack. Vi får in massor avbegagnade packelracketar som spelare säljer till oss av alla möjliga anledningar. Deras gemensamma nämnare är att de alla förtjänar en andra chans - en Second Chance för padelracket.

Vad kan jag förvänta mig av begagnade padelrackets?

De padelrackets du hittar på Second Chance är inte bara gamla padelrackets till ett bra pris. De är även noggrant kontrollerade för skador - så att det begagnade padelracket från Padelnest du köper också går att spela med. Alla tillbehör som kommer med racketen när vi får in det medföljer. Självklart har vi även rengjort de begagnade padelracketen så att du kan spela med det så fort du öppnat paketet.

  • Gamla padelracket till bra pris
  • Kontrollerat för skador
  • Rengjort och färdigt att spela med

Varför ska du köpa padelracket begagnat?

Få sporter är billiga att utöva, och padel är inget undantag. Ett padelracket har en invecklad tillverkningsprocess som också reflekteras i priset. Det är avancerade tekniker och exklusiva material som kombineras till racketar i många olika former med vitt skilda egenskaper.

Det är därför inte heller helt lätt att svara på den vanligaste frågan från våra kunder, nämligen “Vilket padelracket ska jag välja?”. Vet du inte exakt går det så klart att läsa på, men ibland behöver du också provspela ett racket. Ska du då vänta tills att du hittar en rea på padelracket? Nej, inte när du kan få gamla padelracket till bra pris genom Second Chance! Många av de begagnade padelracket vi får in har inte mer än ett par timmar på banan, vissa har knappt en bruten förpackning. Så låt oss vända på frågan istället, varför ska du köpa ett nytt padelracket?

Genom att köpa ett begagnat padelracket kan du spela dig fram till ett racket med egenskaper som passar dig - utan att spendera så mycket pengar under tiden. Andra köper ett billigare begagnat racket som de spelar med under träningarna, för att spara på det dyra till matcherna. Du kan också testa padel med ett begagnat racket. Du kanske helt enkelt inte är redo att betala fullpris innan du vet vad du är ute efter. Fördelarna med att köpa padelracket begagnat är, som du ser, många.

Hur säljer jag mitt använda padelracket via Padelnest?

Har du ett begagnat racket du vill sälja till oss blir vi mer än glada. Vi hade aldrig kunnat erbjuda Second Chance som tjänst utan dig. Kort beskrivet så ber vi dig undersöka ditt racket efter skador, fotograferar dess skick och mailar detta till oss. Efter det ger vi dig ett prisförslag. Om  du godkänner priset paketerar och skickar du racketen till oss via ditt postombud. När vi fått racketen och sett så att allt stämmer får du en insättning på ditt konto eller pengar tillgodo på Padelnest.

För en mer ingående beskrivning kan du klicka här:

  • Undersök och fota ditt racket
  • Maila bilder och info till contact@padelnest.se
  • Vänta på bedömning
  • Godkänn kostnadsförslag och skicka racketen
  • Få pengar tillgodo eller pengar på konto
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-15"]=> bool(true) ["category-Second Chance"]=> bool(true) ["category-id-parent-2"]=> bool(true) ["category-depth-level-2"]=> bool(true) }