Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Kosttillskott

Kosttillskott kan hjälpa dig att uppnå de mål du har med din träning lite snabbare. På samma sätt som de optimerar din träning kan du också ha nytta av tillskott för att uppnå en snabb återhämtning efter ansträngning. Hos oss på Padelnest hittar du olika slags tillskott som passar för olika ändamål. Utöver att produkterna smakar gott kan de både ge dig mer energi och hjälpa dig att bygga muskler.

Fördelar med att ta kosttillskott vid träning

De kosttillskott för träning du hittar hos oss har alla olika fördelar och hjälper dig på olika sätt. Du kan till exempel välja att äta kosttillskott som ett komplement till en välbalanserad kost. Det viktiga när du tar kosttillskott är att du ser dem som just ett komplement till en bra kost, inte att du ersätter bra mat med att äta tillskott. 

Våra kosttillskott kommer från erkända tillverkare som är noga med att deras produkter består av bra och hälsosamma ingredienser. Vanligen tar det inte lång tid innan du kan märka av de fördelar tillskotten har. Det vanligaste är att känna en skillnad i kroppen genom att du både kan uppleva dig själv som starkare men också att du har mer ork. Hos oss kan du hitta produkter som innehåller viktiga mineraler och vitaminer som bidrar till en god hälsa. Några sådana är exempelvis:

  • Zink
  • Magnesium
  • Järn

Kosttillskott med protein hjälper dig bygga muskler

För att kroppen ska kunna bygga muskler och bli starkare behöver den få tillräckligt mycket protein. Faktum är att musklerna i vår kropp till stor del består av just protein, och vill du öka din muskelmassa kan du därför behöva äta kosttillskott med protein, för att få i dig mer protein än den du får via kosten.

Hur mycket protein du behöver äta som tillskott beror på hur aktiv du är, hur mycket du tränar och vilken form av träning du sysselsätter dig med. Generellt sett kan man säga att du som styrketränar regelbundet kan ha större nytta av att äta proteintillskott än du som kanske promenerar några gånger i veckan. Att ta kosttillskott om du går på gym är därför vanligare än det är om du exempelvis föredrar att ta lugna cykelturer eller att träna yoga. Du kan inta protein på flera olika sätt när du vill ta dem som tillskott. Det finns bland annat:

  • Proteinpulver
  • Proteinkapslar
  • Proteinbars
  • Proteindrycker

Kosttillskott som ger extra energi

Kosttillskott är inte bara sådant du kan ta när du vill optimera din träning på sikt. Ibland kan du också ta tillskott som ger extra energi inför ett pass på gymmet, en springtur eller när du och dina vänner ska äntra padelbanan. Här kan du med fördel välja att packa med ett tillskott som du kan ta som snack antingen innan eller efter träningspasset.

Om du tar tillskottet för att orka mer under träningspasset är det bra att göra det en stund innan du ska börja motionera. Hos oss hittar du exempelvis sådana produkter som ger effekt inom 15 minuter och som kommer göra att du orkar lite mer. Produkterna kommer i olika goda smaker så de ger dig inte bara mer energi när du ska tävla eller träna, de smakar dessutom gott.

Ett stort utbud av Padelhit kosttillskott

Vi är glada att kunna erbjuda ett varierat och stort utbud av kosttillskott från Padelhit. Du kan bland annat hitta tillskott som hjälper dig till en bättre hälsa i leder och senor, vilket inte minst är viktigt när du spelar padel. Du kan också välja att ta kosttillskott från Padelhit när du vill hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbare efter ett träningspass. Sådana tillskott består bland annat av aminosyror, kreatin och protein, som alla tillsammans bidrar till att din kropp får den näring den behöver för att återhämta sig på ett effektivt sätt även efter intensivare padelpass. 

Om du har skadat ligament i kroppen kan du även då hitta tillskott från Padelhit som ger kroppen rätt förutsättningar för att reparera skadan så snabbt som möjligt. På det sättet ger du dig själv bra chanser att så snart som möjligt kunna fortsätta med din träning, oavsett om du styrketränar, sysslar med konditionsträning eller spelar padel. Hos oss på Padelnest kan du även köpa kosttillskott som syftar till att öka musklernas hälsa. Sådana tillskott kan du både ta i förebyggande syfte för att motverka skador i kroppen, eller för att snabbare återfå muskelfunktionen efter exempelvis en slitageskada.

Vi har även kosttillskott från andra märken, som är speciellt utvalda för att passa personer som tränar padel.

Köp kosttillskott online med snabb leverans

När du vill beställa kosttillskott online har vi ett gediget utbud av produkter som ger dig rätt förutsättningar att nå de mål du har. Oberoende av om du tar kosttillskott innan du ska grabba tag i ditt padelracket eller om du vill ta tillskott för att snabbare kunna bygga muskler kan du hitta det du letar efter hos oss. Förutom kvalitativa tillskott i olika storlekar på förpackningen så har vi snabba och smidiga leveranser.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-16"]=> bool(true) ["category-Kosttillskott"]=> bool(true) ["category-id-parent-10"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }