Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Padelbollar

Ekvationen för en padelmatch lyder 2 spelare gånger 2, plus 1 nät och 1 boll. Ofta behövs det dock betydligt fler för att hålla igång sitt intresse. En padelboll håller generellt sett endast 2-3 veckor eller 4-5 matcher. Efter det så försämras helt enkelt deras studs. Från oss kan du beställa bollar till både träning och match som ser till att du kan spendera många timmar på padelbanan.

Vilka är de bästa padelbollarna?

Vilka padelbollar du ska välja beror på hur du spelar och vad du vill träna på. Om du exempelvis tycker om att slå snabba slag och vill träna på att få till en hög hastighet på banan behöver du andra bollar än om du fortfarande är nybörjare och hellre vill lära dig tekniken i lugn och ro. Som regel kan du som är nybörjare välja padelbollar som har lite längre ludd på ytan. Sådana bollar gör att hastigheten blir något långsammare och bidrar därför till att du får en ökad kontroll. Om du istället vill träna på snabba slag kan du välja padelbollar som inte har lika långt ludd, som även kallas för filter eller hår. 

Hur länge håller padelbollar?

Padelbollars hållbarhet påverkas av hur du spelar. Varje gång du använder en padelboll kommer den tappa lite av sitt studs eftersom en del av luften pyser ur dem när de studsar. För de som spelar på en professionell nivå eller tävlar på hobbybasis är det därför vanligt att man byter ut bollarna efter varje träningspass eller match. Spelar du mer för nöjes skull kan du använda dina padelbollar längre. Du kan utgå från att du ska byta padelboll när du upplever att den börjar studsa sämre och blir lite trögare i spel. Även fast man ibland brukar säga att bollarna inte har en längre livslängd än ett par timmar behöver det inte nödvändigtvis stämma för dig som inte spelar professionellt.

Att tänka på när du ska köpa padelbollar

Här på Padelnest kan du köpa padelbollar billigt. I vårt sortiment online hittar du padelbollar med olika ytor och i olika stora förpackningar. Du som spelar ofta kan med fördel välja att köpa en förpackning med flera bollar. Om du spelar mer sällan eller vill testa vilka bollar du gillar bäst kan du börja med ett tre-pack padelbollar. När du sedan vet vilken typ av padelboll du föredrar kan du istället välja ett storpack för att få ännu bättre pris. Då har du alltid padelbollar till hands för dina turer på banan.

Vi har billiga padelbollar från kända varumärken

Det finns många företag som valt att specialisera sig på padel, och det tycker vi är väldigt roligt. Vi förstår också varför och vet att kvalitet är viktigt för att det ska bli motiverande att fortsätta öva på sin teknik. Hos oss kan du därför hitta:

  • Head padelbollar
  • Bollar från Babolat
  • Bollar från Båstad Bollen

Du hittar även padelbollar från andra varumärken i utbudet. Vi utökar dessutom hela tiden vårt sortiment med de allra senaste produkterna så att du alltid ska få tag på de bästa padelbollarna till marknadens absolut bästa priser.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-17"]=> bool(true) ["category-Padelbollar"]=> bool(true) ["category-id-parent-2"]=> bool(true) ["category-depth-level-2"]=> bool(true) }