Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Padelracket Herr

Något att bära med dig medan du letar efter ett nytt padelracket är att inte stirra dig blind på detaljer. Materialval och vikt kan göra ett runt racket minst lika kraftfullt som ett diamantformat. Det viktiga är hitta ett som passar dig. Nedan hittar du både nybörjaranpassade och padelrackets för herr som används av de absoluta toppspelarna inom sporten.

Hur tungt padelracket för herr ska jag välja?

Rent allmänt sett är padelracket för herr de modeller som är något tyngre. Många rackets för herrar väger mellan cirka 350–390 gram. Du behöver inte tänka speciellt mycket på vikten när du ska välja racket om du inte har spelat en längre tid, och redan vet vad du föredrar. Det är istället andra saker som har större inverkan på den bollkontroll du får med ett herracket än just vikten.

Vilket padelrack för herr passar nybörjare?

Om du är nybörjare kan det vara klokt att välja ett padelracket för herr som ger dig en chans att i din egen takt träna upp din spelteknik. Väljer du ett för avancerat padelracket att börja spela med kan det hända att det blir svårare för dig att utvecklas. Det kan ta längre tid för dig att få in grunderna i spelet vilket gör att du inte lika snabbt kan utveckla mer avancerad teknik.

Ett bra padelrack för nybörjare är ett som är runt till sin huvudform. En sådan modell ger dig rätt förutsättningar för att öva upp din teknik. I ett senare skede kan du välja att övergå till ett padelracket för herr med en annan form på huvudet. Ett annat tips är att köpa ett padelracket för herr som har en hård yta eftersom även det ger dig bättre kontroll över bollarna du slår.

Padelracket för herr i snygg design

Förutom att ditt padelracket förstås ska vara bra för din spelstil och utveckling tycker vi att det är viktigt att man även gillar utseendet på modellen man väljer. Hos oss hittar du därför snygga:

  • Padelrack från Adidas för herr
  • Padelracket för herr från Veiro
  • Padelracket för herr från Head
  • Padelracket för herr från Black Crown
  • Padelracket för herr från Nox

Ovanstående rackets är bara några exempel på alla de fenomenala märken som finns representerade i vår butik. Med det sortiment vi kan erbjuda dig kommer det bli lätt att hitta ett racket som inte bara känns bra i handen utan som du också tycker ser riktigt snyggt och tilltalande ut. Oavsett om du gillar enfärgade eller flerfärgade modeller bättre kan du köpa padelracket för herr som passar just dig hos oss på Padelnest.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-23"]=> bool(true) ["category-Herr"]=> bool(true) ["category-id-parent-3"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }