Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Ramskydd Padel

Ett ramskydd för padel är utmärkt för dig som vill ge ditt racket ett extra skydd så att det ska hålla länge. Med ett ramskydd för padelrack behöver du inte vara rädd för stötar eller repor, och även fast du använder ett skydd kommer ditt racket vara lika smidig att använda. Hos oss på Padelnest kan du hitta alla slags ramskydd du behöver.

Hur använder man ett padel ramskydd?

Ett ramskydd för padel gör precis vad namnet säger, skyddar ramen på racket. Olika padelracket ramskydd monteras på olika sätt. Det allra vanligaste är att du klistrar fast ramskyddet på ditt racket. Tänk på att rengöra ramen ordentligt innan du applicerar skyddet. Om det finns smuts eller fett på ramen kommer skyddet fästa sämre och kan därför lossna i förtid. 

Du behöver inte avlägsna det ramskydd för padel som du har monterat efter varje träningspass. När det väl är på plats kan du använda det tills det lossnar av sig självt. Då är det dags att byta ramskydd så att ditt racket alltid har ett fullgott skydd.

Slitstarka ramskydd för padel i kolfiber

Du kan välja mellan ramskydd för padel i olika material. Det är inte ovanligt att du hittar skydd i material som plast. Även ramskydd i kolfiber har blivit väldigt populära den senaste tiden. Orsakerna till det är många, bland annat:

  • Ett ramskydd för padel som är tillverkat av kolfiber har lång livslängd
  • Kolfiber är ett lätt material som inte påverkar rackets tyngd avsevärt
  • Kolfiber är stöttåligt och dämpar därför påfrestningen på själva racket om du exempelvis tappar det eller slår i en vägg

Om du vet med dig att du har en lite lugnare spelstil och inte behöver ett ramskydd som är tillverkat av kolfiber kan du istället välja en modell som är framtagen för att dämpa lättare stötar. De ramskydden är ofta lite tunnare och kan monteras runt hela huvudet på racket.

Vem gör de allra bästa ramskydden för padel?

Padel har kommit att bli en sport som allt fler intresserar sig för. Det är inte så konstigt. Padel förenar umgänge, motion och en rolig aktivitet i ett. I takt med att padel blivit mer och mer populärt har också mängden företag som tillverkar produkter för sporten ökat. I vårt sortiment hittar du några av de mest seriösa tillverkarna som både erbjuder praktiska, tåliga och effektiva produkter. Exempelvis kan du köpa ramskydd för padel från tillverkare som:

  • Bullpadel
  • Sane
  • Black Crown

Alla tillverkare har sina egna styrkor, men det gemensamma för dem alla är att de utvecklar sina produkter med dig som användare i fokus. Du behöver inte nödvändigtvis välja ett ramskydd från samma tillverkare som du har padelracket. Det enda du behöver göra innan du gör din beställning är att kontrollera så att måtten stämmer överens med ditt racket. Välj antingen ett ramskydd som skyddar delar eller hela ramen utifrån vad som passar dig. Det finns ramskydd i mängder av färger så att du antingen kan förändra utseendet på ditt racket, eller så att du kan använda ett ramskydd som går ton i ton med ditt racket.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-25"]=> bool(true) ["category-Ramskydd"]=> bool(true) ["category-id-parent-10"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }