Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Head Padel

Heads padelsortiment omfattar alla produkter du behöver för din sport, och de genomsyras av finurliga detaljer och hög kvalitet. Tack vare en stor variation på produkternas utformning och tekniska lösningar, finns det alltid ett Head padelracket och övrig utrustning som passar just dina behov. Köp Heads padelutrustning online hos oss på Padelnest så får du alltid bra pris.

Head – märket med välkända kvalitetsprodukter

Head är ett anrikt företag med amerikanska rötter, numera baserat i Nederländerna. De hör sedan länge till de främsta märkena i världen inom tennis, och har det senaste decenniet kommit att bli lika framgångsrika inom padel. Att världsstjärnor som Fernando Belasteguin och Ariana Sanchez spelar med Head padelrackets får ses som ett kvitto på den höga kvaliteten.

Det är inte bara Head padelrackets som håller toppklass. Head padelbollar används på World Padel Tour, ytterligare ett bevis på märkets höga klass. Med tanke på Heads långa erfarenhet av tennis, förstår vi att racketsport överlag sitter i företagets ryggmärg.

Head padelrackets

Trots att Head inte producerat padelutrustning längre än drygt 10 år, har de redan etablerat sig bland de allra främsta tillverkarna. Med stor variation i sina padelrackets och innovativ teknik har Head padelrackets för alla typer av spelare.

  • Head padelrackets finns i olika former, exempelvis runda och diamantformade.
  • Högkvalitativa rackets som ger god kontroll och bollkänsla.
  • Föredrar du ett offensivt spel med kraftiga slag, hittar du passande modeller av padelrackets i Heads utbud.

Bland de tekniska detaljerna i Head padelrackets uppbyggnad kan bland annat materialet grafen nämnas. Grafen, som används i några utvalda rackets, består av kolatomer i en särskild struktur. Utan att gå in i en allt för djupgående förklaring, kan vi konstatera att det är ett mycket starkt och samtidigt lätt och tunt material. Resultatet blir ett racket med bra viktfördelning, fart och bollkontroll. En annan fördel med Head padelrackets är de bekväma greppytorna. Head har fokuserat på att utveckla bekväma rackets som minskar skaderisken och påfrestningen på exempelvis armens leder.

Head padelbollar och kompletterande utrustning

Förutom högkvalitativa padelrackets erbjuder vi ett stort sortiment av Heads övriga padelutrustning. Allt du behöver för att komma igång och spela, i ett och samma märke!

  • Head padelväska – Snygga, rymliga och praktiska. Skyddar din utrustning samtidigt som du får en stilren produkt. I en padelväska från Head kan du förvara både rackets, kläder och träningsskor.
  • Head padelfodral – Skydda ditt racket från regn och rusk med ett snyggt Head padel cover.
  • Head padelbollar – Dessa är av erkänt hög kvalitet och används i tävlingar över hela världen. En snabb boll med bra studs och lång hållbarhet.
  • Head overgrips – Ger ett säkert och komfortabelt grepp.
  • Head ramskydd – Förlänger livslängden på ditt racket. Då de är gjorda i ett mycket lätt material påverkar det inte ditt rackets egenskaper och vikt.

Köp Head padelprodukter online

Hos oss hittar du de bästa produkterna från Head. Beställ ditt nya Head padelracket och övrig padelutrustning från Padelnest. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp innan du gör ditt val, eller om du trots vårt stora sortiment saknar en specifik produkt.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-27"]=> bool(true) ["category-Head"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }