Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Vairo Padel

Hos oss hittar du ett stort utbud av Vairo padelprodukter. Det argentinska märket har slagit igenom stort på padelmarknaden, mycket tack vare deras innovativa rackets av högsta klass. Beställ Vairo padelprodukter smidigt online från Padelnest.

Vairo padelprodukter

Vairo är ett argentinskt företag, vilket startades i samband med att padelsporten började växa explosionsartat. På så vis har de länge befunnit sig i centrum av sporten, vilken är som allra störst i den spansktalande världen. Vairo padelprodukter har tagits fram i samråd med framstående padelspelare, något som märks tydligt med tanke på alla praktiska och tekniska detaljer. Bland världsstjärnorna som samarbetar med Vairo i dagsläget kan nämnas Silvana Campus och Santiago Rolla.

Vairo padelracket

Vairo padelrackets kommer i flera olika modeller, med olika egenskaper. Hos oss hittar du droppformade, diamantformade och runda rackets från Vairo. Välj mellan olika tyngd och egenskaper beroende på vilken spelstil du har. Du hittar även något lättare dammodeller från Vairo hos oss. Chansen är stor att du kommer att uppskatta Vairo padelrackets oavsett om du har en offensiv eller defensiv spelstil, eller något däremellan! 

  • Vairo padelrackets passar alla typer av spelare
  • Vairo padelrackets är framtagna i samarbete med elitspelare, därför är varje detalj och aspekt av både utformning och funktion väl genomtänkt

Tekniska aspekter som lyfter ditt spel

Vairo har gjort sig kända för sina avancerade och innovativa padelrackets. Allt från rackets skaft till träffyta är gjort med hög kvalitet och omsorg. Bland de tekniska aspekterna kan nämnas dubbla antivibrationssystem som ökar kontrollen och minskar skaderisken. Med en träffyta som bland annat består av kolfiber, grafen och kvarts kommer du slå riktigt hårda slag. 

  • Vibrationsdämpande grepp
  • Slitstarka och hårda men samtidigt lätta material
  • Rackets som ger både hårda slag och god kontroll

Vairo padeltillbehör

Komplettera gärna ditt padelracket med övriga Vairo padeltillbehör. I vårt sortiment hittar du Vairo padelväskor, snygga och praktiska väskor som rymmer all din utrustning. Med ett sidofack avsett för ditt racket, och ett stort fack som rymmer både skor, kläder och handduk kommer det räcka med en enda ryggsäck för att få med dig allt du behöver till padelbanan. Vairo padelväska kan bäras antingen på ryggen som en traditionell ryggsäck, eller bäras i ett praktiskt handtag.

Vairo padelbollar är, liksom övriga produkter från det argentinska märket, av genomgående hög kvalitet. Padelbollarna passar för spelare på alla nivåer, och har bra fart och studs. Dessutom håller de länge tack vare deras slitstarka konstruktion. Om du har några frågor gällande ditt val av Vairo padelprodukter kan du alltid kontakta oss före ditt köp.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-28"]=> bool(true) ["category-Vairo"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }