Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Adidas Padel

Här hittar du kvalitetsprodukter från Adidas padelsortiment. Adidas är en anrik och världsberömd tillverkare av sportkläder och utrustning som numera även blivit en storsäljare inom padelprodukter. Hos oss på Padelnest kan du enkelt och smidigt beställa Adidas padelrackets och övrig utrustning online.

Adidas padelprodukter håller högsta klass

Adidas grundades i Tyskland på 1940-talet och har utvecklats till att bli ett multinationellt, marknadsledande företag. Tack vare sin erfarenhet och kompetens inom sportprodukter har Adidas även lyckats bli en av de ledande tillverkarna av padelprodukter. Det är uppenbart att Adidas satsat på att göra sina padelprodukter både högkvalitativa och estetiskt tilltalande. Detta uppskattas av världsstjärnor som Martita Ortega och Seba Nerone. Adidas padelrackets och padeltillbehör passar självklart även den vanliga motionären och padelfantasten. 

  • Ett av världens främsta märken
  • En producent med lång erfarenhet av racketsport
  • Uppskattas av proffsen
  • Estetiskt tilltalande produkter

Adidas padelrackets för alla spelartyper

Adidas padelrackets finns i flera olika modeller med olika egenskaper – allt för att du ska hitta det perfekta racket för just dig. Välj bland dropp- och diamantformade samt runda padelrackets. Fundera på om du vill ha hög kontroll och precision på slagen, eller främst värdesätter att slå hårda slag för att snabbt avsluta spelet. Adidas padelrackets omfattar även dammodeller, vilka väger något mindre – självklart utan att tumma på den höga kvaliteten och de goda egenskaperna.

Med ett så pass omfattande utbud av padelrackets för olika spelartyper, är det inte svårt att förstå varför Adidas väljs av proffsen. Alla Adidas padelrackets är gjorda av gedigna material som exempelvis kolfiber, glasfiber och aluminium. Tillsammans med innovativ design borgar det för rackets som inte kommer göra dig besviken.

  • Adidas padelrackets finns med olika tyngd, balans och vikt
  • Intressanta tekniska lösningar och material
  • Innovativa lösningar för ett effektivt spel, exempelvis räfflad träffyta

Övriga padelprodukter från Adidas

Förutom sina högkvalitativa padelrackets har Adidas även skapat ett sortiment av kompletterande padelutrustning. Bland padeltillbehören hittar du bland annat Adidas padelbollar. Dessa är speciellt utvecklade för att ha bra studs och fart samtidigt som de har en lång hållbarhet. Bollarna består av en gummikärna, vilken har en hög densitet för att ge bra spelegenskaper. Gummikärnan omsluts av slitstark filt för maximal hållbarhet. Bland övriga produkter i Adidas utbud hittar du padelväskor, overgrips och grepplindor.

  • Adidas padelbollar är snabba, har bra studs och lång hållbarhet
  • Adidas padelväskor är stilrena och praktiska. Ger gott om utrymme för Adidas padelutrustning, samtidigt som de skyddar mot väder och vind
  • Overgrips och grepplindor låter dig forma ditt Adidas padelracket efter eget tycke och smak

Adidas overgrips och grepplindor

Med Adidas grepplindor får du ett bekvämt grepp om ditt racket, samtidigt som du minskar risken att drabbas av bland annat padelarmbåge. Likaså kommer Adidas overgrips att ge ett stabilt grepp om ditt racket. Ytan absorberar dessutom svett, vilket minskar risken att du kommer tappa greppet.

Beställ Adidas padelprodukter online

Hos oss på Padelnest får du bra villkor, pris och snabb frakt när du beställer Adidas padelrackets och övrig utrustning. Adidas har något för alla typer av spelare, därför tror vi att du kommer bli riktigt nöjd med dina produkter, oavsett om det gäller padelbollar, racket eller grepplindor från Adidas. Är du osäker på vad du ska köpa, eller har några andra frågor, är du alltid välkommen att ta kontakt med oss före ditt köp.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-29"]=> bool(true) ["category-Adidas"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }