Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Bullpadel

Bullpadel är ett av de största märkena på den svenska och europeiska marknaden, och vi förstår varför. Tack vare ett stort utbud av innovativa kvalitetsprodukter hittar du all padelutrustning du behöver, inom ett och samma märke. Köp Bullpadel padelrackets och övrig utrustning online hos oss på Padelnest.

Bullpadel – märket för både motionärer och världsstjärnor

Bullpadel grundades i mitten av 90-talet av proffsspelare från Spanien och Argentina, och har sedan dess levererat högkvalitativa produkter direkt från fabriken i Madrid. Med sitt stora utbud riktar sig Bullpadel både mot män, kvinnor och juniorer. I deras sortiment finns padelrackets och övrig utrustning som glädjer både motionärer så väl som världsstjärnor. Bland annat har den välkända proffsspelaren Alejandra Salazar rönt framgångar med Bullpadels padelrackets. 

Bullpadel padelrackets

Oavsett vilken spelstil du har, finns det ett Bullpadel padelracket för just dina behov. Hos oss hittar du lämpliga Bullpadel padelrackets, oavsett om det är ditt allra första racket eller om du är en erfaren spelare som är ute efter det där lilla extra.

Bullpadels utbud av rackets innefattar diamantformade modeller med hög sweetspot, liksom mer lättspelade runda rackets. Padelrackets från Bullpadel kännetecknas just av innovationer som förbättrar ditt spel. Vad sägs om rackets med Vibradrive, ett vibrationsdämpande, silikonbaserat material som finns inbyggt i handtaget på flera modeller för att minska risken för padelarmbåge. Andra fördelar med detta märke är bland annat: 

  • Bullpadels padelrackets har tämligen breda handledsremmar för ett bekvämt och säkert spel
  • Extra känsliga, gjorda för både god kontroll och kraft
  • Finns i både glas- och kolfiber

Bullpadel ramskydd och andra innovativa produkter

Med tanke på Bullpadels omfattande produktutbud kan du enkelt komplettera ditt nya padelracket med andra matchande produkter av samma märke.

  • Bullpadels padelbollar håller hög kvalitet och är den officiella padelbollen på flera håll, bland annat i Spanien. Bullpadels bollar har en lång hållbarhet, och fungerar lika bra när du lirar med kompisarna som på större tävlingar.
  • Bullpadels trycksatta rör förlänger hållbarheten på dina Bullpadel padelbollar. Förvara upp till tre bollar åt gången under tryck. På så vis behåller bollarna sin kvalitet längre vilket gör att de studsar och rör sig som de ska på planen.
  • Bullpadels väskor är både stilrena och praktiska. Packa ner ditt racket och övrig utrustning i en rymlig Bullpadel väska som skyddar mot både väder och vind. Du väljer själv om du vill bära den över axeln eller som en vanlig ryggsäck.
  • Bullpadels ramskydd förlänger livslängden på ditt padelracket. Det klistras på kanten av ditt racket och skyddar mot stötar och slitage.
  • Bullpadels grepplindor ökar bekvämligheten och ditt grepp om racket.

Bullpadel träningskläder - snygga och praktiska

Träna med stil i Bullpadels träningskläder. En keps är ett praktiskt och snyggt plagg, inte minst när du spelar utomhus i starkt solsken. Bullpadels svettband håller borta överflödigt svett, samtidigt som det värmer handleden och minskar risken för skador. Kontakta oss gärna om du saknar något specifikt plagg i vårt sortiment, kanske är det något vi kan ta in!

Köp Bullpadels padelutrustning online

I vårt stora sortiment av Bullpadel padelutrustning kan du hitta rätt produkter för dina behov och din smak. Plocka ihop matchande racket, utrustning och träningskläder från ett av världens största märken och imponera på medspelarna på planen! Tveka inte att rådfråga oss om du behöver hjälp innan ditt köp, likaså om du saknar någon produkt i sortimentet.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-31"]=> bool(true) ["category-Bullpadel"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }