Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Nox Padel

Hos oss hittar du ett stort utbud av Nox padelprodukter. Nox är ett företag som endast sysslar med padel, och är baserade i padellandet Spanien. De har tagit fram produkter i nära samarbete med olika världsstjärnor, vilket märks på den höga kvaliteten och de innovativa detaljerna. Här på Padelnest hittar du ett handplockat urval av de bästa Nox padelprodukterna. Köp online för bra pris och snabba leveranser!

Nox padelprodukter – hög kvalitet från Spanien

Nox grundades 2009 i Spanien, och kom snabbt att etablera sig som en av de främsta tillverkarna av padelutrustning. Till skillnad från flera andra stora märken inom padel, sysslar Nox endast med just padel. De har alltså, i samarbete med olika proffsspelare, lagt allt sitt fokus på att utveckla padelprodukter med goda egenskaper och hög kvalitet.

I samarbete med världsstjärnan Miguel Lamperti tog Nox fram sin racketserie ML10, vilken uppskattades av padelspelare världen över och satte Nox på kartan. Sedan dess har flera andra elitspelare valt att samarbeta med företaget, bland andra Augustín Tapia.

  • Nox padelprodukter har tagits fram i nära samarbete med världsstjärnorna
  • Spanskt kvalitetsmärke med 100 % fokus på just padel
  • Produkter som genomsyras av kvalitet och nytänk

Nox padelrackets

Nox har utvecklat padelrackets för alla spelartyper och behov. Vare sig du vill ha kontroll på spelet eller har en mer offensiv spelstil, kommer du hitta ett perfekt racket för just dig från Nox. Nox padelrackets bjuder på många intressanta, tekniska lösningar som underlättar för dig som spelare. Till exempel kan du köpa rackets vars handtag är utformade för att minska vibrationer från slagen, och därmed skaderisken. Träffytan på Nox rackets är också anpassade efter olika spelartypers behov, exempelvis med ytor som liknar sandpapper vilket ger bra spinn på bollen.

  • Nox är officiell racketsponsor till World Padel Tour
  • Rackets fyllda med innovativ teknik
  • Världsstjärnorna spelar med samma, omodifierade rackets som du erbjuds

Nox padelprodukter – allt du behöver

Hos oss hittar du även ett stort sortiment av Nox övriga padelprodukter. Vad sägs om Nox padelväskor, vilka är både snygga och praktiska på samma gång? Nox padelväska erbjuder gott om utrymme, isolerade fack för ditt padelracket samt ventilerade utrymmen för dina träningsskor. Förutom som en klassisk sportbag finns Nox padelväskor i form av ryggsäckar. 

Kika även på Nox snygga grepplindor som höjer ditt racket till nya nivåer. Med Nox padel grepplindor får du ett bättre grepp, vilket i sin tur kan minska skaderisken och öka din prestation på padelbanan.

  • Komplettera ditt padelracket med Nox padelprodukter
  • Stilrena produkter som gör ditt spel effektivare och roligare
  • Rymliga, vädertåliga padelväskor i olika modeller

Nox padelbollar

Ett par riktigt bra padelbollar är en grundförutsättning för att ha roligt på padelbanan. Med Nox padelbollar får du bollar utvecklade för ett snabbt spel, tack vare deras höga elasticitet. Nox padelbollar kommer i rör om tre stycken. Bollarna är täckta av en slitstark filt vilket ger lång hållbarhet. 

Köp Nox padelprodukter online

I vårt sortiment av Nox padelprodukter hittar du allt som behövs för att träna eller tävla i padel. Alla produkter passar bra ihop, exempelvis grepplindor och rackets. Passa på att sätta ihop ett matchande set med racket och övrig utrustning för ett stilrent och praktiskt resultat! Har du några frågor, eller saknar någon produkt, är du alltid välkommen att ta kontakt med oss innan du genomför ditt köp.

Produkt tillagd i önskelistan
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-33"]=> bool(true) ["category-Nox"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }