Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Starvie Padel

Om du funderar på att köpa ett Starvie padelracket hittar du ett brett sortiment här på Padelnest. Starvie är ett spanskt märke med lång erfarenhet av att tillverka padeltillbehör för spelare på olika nivåer. Att köpa Starvie padelutrustning online här på Padelnest är ett tryggt val som gör att du kan få ut mer av ditt träningspass.

Hantverk på hög nivå

Starvie har funnit sedan 2002 och har därmed varit med under hela den otroliga boom som padel har genomgått. Det är svårt att hitta en tillverkare med längre erfarenhet, och ett Starvie padelracket är alltid hantverksmässigt tillverkat. Ett padelracket från Starvie är gjort på Starvies egen anläggning och hela processen är mycket noggrant kontrollerad. Det märks på resultatet. Det faktum att Starvie padelrackets tillverkas i egna fabriker innebär också att företaget snabbt kan anpassa sig efter efterfrågan på marknaden och ha ett utbud som är attraktivt för många, just nu.

I vårt utbud hittar du bland annat:

  • Starvie padelrackets
  • Starvie overgrips
  • Starvie padelryggsäck
  • Starvie padel bag

Starvie samarbetar med flera av världens bästa padelspelare

Starvie är känt för att sponsra flera toppspelare med padelutrustning. Det innebär att du kan vara trygg i att deras mest påkostade padeltillbehör bygger på lösningar som gör att de passar för spel på högsta möjliga nivå. Det är också ett bevis på att ett Starvie padelracket görs med stor känsla för vad som verkligen gör skillnad. Att utvecklingen av Starvie padelutrustning bygger på ett samarbete med världsspelare ger företaget värdefull input i utvecklingen av nya modeller. Även ett billigare Starvie padelracket är gjord utifrån den höga kompetens som finns hos Starvie och presterar mycket bra i förhållande till sitt pris.

Vilket Starvie padelracket ska jag välja?

Att välja rätt Starvie padelracket handlar om att känna sin egen förmåga och om att välja utrustning som man kan utvecklas med. Här är några frågor du kan ställa dig innan du gör ditt val: 

  • Vilken nivå befinner du dig på, behöver du mer fart eller större kontroll?
  • Behöver du ett lättare padelracket eller klarar du att spela med ett som är tyngre?
  • Gillar du att slå dubbelfattade slag behöver du ett grepp som är något längre.
  • Vad har du för budget för köpet?

Om du tidigare spelat padel och använt padelrackets med olika form på huvudet så har du också ett hum om vad som passar för dig. Läs gärna våra produktbeskrivningar som ger mer information om för vem ett Starvie padelracket passar. Starvie Triton Pro är ett padelracket anpassat för avancerade spelare, men hos kan du också hitta ett Starvie padelracket som passar nybörjare och motionärer.

Köp ett Starvie padelracket online

Genom att handla Starvie padelprodukter online hos oss på Padelnest får du bra priser och trygga köpvillkor. Här kan du välja mellan Starvie padelrackets och andra produkter i olika prisklasser. Gemensamt för all Starvie padelutrustning är att de är riktigt bra! Om du har frågor kring ditt val av racket eller andra tillbehör så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Produkt tillagd i önskelistan
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-34"]=> bool(true) ["category-Starvie"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }