Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Wilson Padel

Ett Wilson padelracket är alltid, oavsett pris, en kvalitetsprodukt som ger dig mycket i relation till vad du får betala. Med bra utrustning blir det roligare att spela och det lönar sig i längden att välja ett erkänt kvalitetsmärke som Wilson. Här på Padelnest kan du köpa Wilson padelprodukter online till bra priser. Det är ett utmärkt val för dig som vill ge ditt spel ett lyft.

Wilson har resurserna som krävs för bra padelprodukter

Wilson är en amerikansk tillverkare av sportutrustning som gått från klarhet till klarhet sedan märket grundades, för mer än hundra år sedan. Att det är ett stort företag innebär att de kunnat göra en fullskalig satsning på att ta fram utrustning som ofta bygger på innovationer. Wilsons padel division har bevisat att de kan vara med i toppen. Ett Wilson padelracket är på samma nivå som deras berömda tennisracketar.

Ett Wilson padel racket ger oslagbar känsla – oavsett nivå

Flera serier från Wilson är tillverkade i samarbete med några av de skickligaste spelarna i världen. Legendaren Fernando ”Bela” Belasteguin, som är den mest framgångsrike padelspelaren genom alla tider, har bland annat bidragit med sin expertis. Förutom att de gör produkter för väldigt avancerade spelare har Wilson satsat på ett brett sortiment. Det går alltså att hitta Wilson padelutrustning i flera prisklasser. De gör även padelrackets som är speciellt anpassade för barn.

Två spelare på samma nivå kan ha olika preferenser när det gäller egenskaper hos ett Wilson padelracket. Vissa föredrar ett lite mjukare padelracket för ökad känsla och kontroll medan andra vill ha ett hårdare racket och en form på huvudet som premierar fart. Denna typ av information finns i produktbeskrivningarna för alla de Wilson padel racket vi säljer. 

Fart och kontroll och de viktigaste egenskaperna hos padelrackets från Wilson. Hur mycket fart du ska ha beror i första hand på hur erfaren och skicklig du är som spelare. Det finns ett par andra egenskaper ett Wilson padelracket kan ha, som kan påverka ditt val:

  • Vikten – damer och juniorer spelar oftast med något lättare padelrackets
  • Formen på huvudet – påverkar var träffytan är som bäst

Packa smart och säkert med en Wilson padel bag

Om du har investerat i bra padelutrustning är det viktigt att skydda den under transporter. Med en Wilson padel bag packar du både smart och säkert, och dessutom med stil. Wilsons padelväskor har en snygg och smart design så att du enkelt får med dig allt du behöver utan att väskan blir klumpig att bära. Wilson har länge förknippats med både stil och kvalitet inom idrott.

Köp Wilson padelutrustning online

I vårt sortiment hittar du flera olika typer av Wilson padelprodukter. Det är både nödvändig utrustning, men även sådant som kan ta ditt spelande till nästa nivå. Du hittar till exempel:

  • Svettband
  • Padelväskor & bagar
  • Grepplindor
  • Padelracket

Om du vill köpa Wilson padeltillbehör till så bra pris som möjligt ska du göra det online hos oss på Padelnest. Hör gärna av dig till oss om du har frågor inför köpet så hjälper vi dig i ditt val av padelprodukter.

Produkt tillagd i favoriter
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-35"]=> bool(true) ["category-Wilson"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }