Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Black Crown Padel

Unga och innovativa Black Crown tar padel till nya höjder för alla spelare, oavsett nivå. Deras styrka ligger i att de vänder sig brett till alla, och därför finns det alltid ett Black Crown padelracket som matchar dig och dina behov!

Black Crown väljs av padelproffsen

Även om det finns olika fördelar med olika märken så kan vi garantera att du inte blir missnöjd med ett padelracket från Black Crown. Deras produkter används av professionella spelare på allra högsta nivå, både i Sverige och utanför. Svenska toppspelaren Baharak “Barre” Soleymani är till exempel en av de spelare man knutit till sig för ett samarbete. Märket är synonymt med hög kvalitet, genomtänkta produkter och förmågan att tillverka padelracket för alla sorters spelare.

  • Ett märke valt av proffsen
  • Synonymt med hög kvalitet
  • Tillverkar padelracket för alla sorters spelare

Olika Black Crown padelrackets

Katalanska Black Crown erbjuder högkvalitativa padelracket för alla nivåer. Trots att märket är relativt ungt så är det ett av de bredaste sett till utbud och sortiment. Företaget har verkligen tänkt till och det är tydligt att man själv spelar padel och ser vad som behövs på planen. Det gör att det alltid går att få en produkt som motsvarar exakt de behov och önskemål man har. Det finns självklart padelrackets i alla former, vikter, balanser och storlekar – samt tillbehör så att du kan anpassa ditt Black Crown padelracket efter din spelstil.

  • Padelrackets i alla storlekar, former och tyngder
  • Ett av marknadens bredaste utbud med många valmöjligheter
  • Anpassa ditt padelracket med tillbehör för att skräddarsy ditt val ännu mer

Populära Black Crown Piton-serien

Vi vill verkligen pusha extra för populära Black Crown Piton-serien, som är Black Crowns mest populära padelrackets. De är runda kvalitetsrackets med härlig spelkänsla och god kontroll. De är stabila allroundalternativ som passar perfekt både för nybörjaren eller för mer avancerade spelare som föredrar runda padelrackets. 

Black Crown Piton-serien är indelad i flera olika rackets. Skillnaden mellan varianterna handlar om till exempel var tyngdpunkten ligger, hur mjuk eller hård ytan är eller om den är slät eller inte. Black Crown Piton 7.0 används till exempel av Sveriges bästa kvinnliga padelspelare.

Black Crown padeltillbehör

Självklart kan ditt Black Crown padelracket matchas med andra tillbehör från samma märke. I vårt sortiment finner du olika produkter som både skyddar ditt padelracket, och som gör ditt spel roligare och smidigare. Du kan även använda tillbehör från andra märken till ditt Black Crown padelracket, på så sätt är du aldrig låst vid ett märke utan kan fritt kombinera stilar så att det blir som du önskar det. Behöver du hjälp med ditt val av tillbehör så assisterar vi dig gärna med det!

Köp Black Crown padelracket online

Här hos oss på Padelnest kan du köpa Black Crown padelrackets online från ett noggrant utvalt sortiment. Vi har valt ut de padelrackets med tillbehör från Black Crown som vi vet uppskattas mest och är det som våra kunder söker. Saknar du en produkt från märket så kontakta oss så kan vi se över möjligheterna att utöka vårt Black Crown-sortiment.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-36"]=> bool(true) ["category-Black Crown"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }