Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Drop Shot Padel

Du kan köpa Drop Shot padelprodukter online här hos oss på Padelnest. Marknadens största märke som uppskattas av spelare på alla nivåer – och som dessutom är det självklara valet av Juan Martín Díaz, rankad nummer 1 i världen!

Världsledande Drop Shot

Drop Shot padelprodukter kommer, som så många andra, från Spanien. Företaget grundades 2009 och ledordet för produktionen är “innovation”. Man engagerar sig i forskning och utveckling, vilket har lett till att Drop Shot padelprodukter blivit huvudsponsor för World Padel Tour. 

Företaget lägger också stor vikt vid en så miljövänlig tillverkning som möjligt, och ser hela tiden till att återvinna sådant som blir över samt att hålla ner materialåtgången. 

  • Världsledande tillverkare av padelprodukter
  • Huvudsponsor för World Padel Tour
  • Lägger stor vikt vid miljövänlig tillverkning

Svenska padellandslaget & Drop Shot

Drop Shot padelprodukter uppskattas verkligen av toppspelare i hela världen. Vilket även märks här på hemmaplan då svenska spelare också älskar deras utbud. Drop Shot har därför med sina kvalitativa padelprodukter varit den officiella racketsponsorn av svenska padellandslaget sedan 2018! Vilket borde ge en hint om kvalitén och hantverket som ligger till grund för Drop Shot padelrackets.

Drop Shot padelrackets

När du väljer ett padelracket från Drop Shot får du ett hantverk att vara stolt över. Dessa padelrackets tillverkas för hand i Madrid i Drop Shots egen fabrik. Det finns modeller i alla prisklasser, för olika spelstilar och kunskapsnivåer – allt för att du ska hitta något som passar dig.

Självklart kombinerar man de senaste och bästa teknikerna och materialen med varandra för att få fram sina unika och välbalanserade padelrackets. Du kommer uppleva att ett Drop Shot padelracket gör bra ifrån sig från första slag med välbalanserade och kraftfulla slag.

  • Drop Shots padelrackets är handgjorda
  • Tillverkas i egen fabrik i Madrid
  • Officiella racketsponsorn till svenska padellandslaget
  • Ger välbalanserade och kraftfulla slag

Drop Shot padeltillbehör

Drop Shot är ett stort märke med alla tänkbara padelprodukter i sitt sortiment. Det gör att du kan vara märkeslojal om du önskar, men också att du har möjlighet att skaffa de Drop Shot padelprodukter du önskar och matcha dem med andra märken för ett personligt upplägg som passar dig. 

Förutom padelrackets och väskor, har de även sådant som kläder, accessoarer och tillbehör till matchen. I vårt sortiment har vi noggrant plockat ut de Drop Shot padelprodukter som vi tror lite extra på och som efterfrågas av våra kunder. Saknar du något specifikt från detta märke? Hör av dig så ska vi försöka hjälpa till!

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-37"]=> bool(true) ["category-Drop Shot"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }