Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Dunlop Padel

Med Dunlops padelutrustning får du både kvalitet och stil, så att du kan prestera på topp. Efter nästan 100 års produktion av olika rackets, har de den erfarenhet som krävs för att ta fram padelrackets som passar både nybörjare och proffs. Dunlop har allt du behöver för att spela, exempelvis padelrackets, padelbollar och snygga padelväskor. Här på Padelnest kan du köpa Dunlops padeltillbehör online, till riktigt bra priser.

Padelracket från Dunlop – högsta kvalitet till bra pris

Multinationella Dunlop har sitt säte i Storbritannien och samarbetar med världsstjärnor som Teresa Navarro och Juani Mieres. Tack vare sin långa tid i branschen är Dunlop padelrackets förfinade efter varje spelares behov. Det finns inget enkelt svar på vilket padelracket som passar just dig och dina preferenser, däremot vågar vi lova att du hittar ditt ideala padelracket i Dunlops stora utbud. Generellt finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till när du väljer racket: 

  • Formen på ditt padelracket – bland Dunlops padelrackets hittar du droppformade, runda och diamantformade modeller.
  • Nya spelare upplever ofta att runda padelrackets är något enklare att använda, beroende på att träffytan ligger längre ned. Diamantformade rackets är istället en motsats till runda på så vis att träffytan ligger högre upp. Fördelen med dessa är att du kan generera mer kraft i slaget då det blir en större rörelse, jämfört med runda rackets där bollen hamnar närmare kroppen.
  •  Det finns också droppformade rackets i Dunlops padelutbud. Dessa är något av en hybrid mellan runda och diamantformade, där träffytan ligger mittemellan de andra modellernas.
  • Vikten på ditt padelracket – denna varierar i regel mellan 330–380 gram, där den nedre delen av skalan oftast är damrackets och de tyngre är anpassade för herrar.
  • Vilket material padelracket är gjort av, exempelvis glasfiber eller kolfiber.

Lyft din upplevelse med Dunlops padelutrustning

Oavsett om du är nybörjare inom padel eller har spelat en längre tid, är det viktigt med högkvalitativa produkter för att lyfta spelet och upplevelsen. Dunlop padelutrustning omfattar, förutom rackets, bland annat padelbollar – vilket förstås är en oumbärlig del av spelet. Med en Dunlop padelboll får du alltid högsta kvalitet och lång hållbarhet, oavsett om du väljer en snabb eller mer långsam modell, med hög eller låg studs. 

Förutom basutrustningen hittar du även det där lilla extra hos Dunlops padelprodukter. Prova gärna overgrips, med andra ord grepplindor, som du sätter runt handtaget på ditt padelracket. Det minskar skaderisken, leder undan överflödigt svett och ökar spelglädjen i största allmänhet. För att transportera din utrustning till och från träning och matcher rekommenderar vi en Dunlop padelväska, där du får både praktiska och estetiska detaljer. Vad sägs om: 

  • Flera olika fack för rackets och lösa prylar, exempelvis mobilen
  • Ventilerade utrymmen där du kan förvara dina träningsskor

Beställ din padelutrustning från Dunlop smidigt online

En snabb, smidig frakt och ett stort utbud av padelprodukter är två goda anledningar till att handla online från oss på Padelnest. Beställ redan idag för att kunna använda dina nya kvalitetsprodukter från Dunlop på ditt nästa träningspass. Tveka inte att rådfråga oss om du känner dig osäker på vilka produkter som passar dina behov bäst.

Produkt tillagd i önskelistan
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-38"]=> bool(true) ["category-Dunlop"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }