Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Sane Padel

Här hittar du Sane padelrackets och övrig utrustning som du kan behöva på padelbanan. Sane är ett argentinskt kvalitetsmärke, vars produkter görs för hand i Sanes fabrik strax utanför Madrid. Du kan köpa Sane padelrackets, overgrips och padelväskor smidigt online här på Padelnest.

Flera modeller av Sane padelrackets

Ingen spelare är den andre lik – därför har vi ett välsorterat sortiment av Sanes padelrackets för att du garanterat ska hitta den bästa modellen för dig. Med drygt 30 års erfarenhet av racketproduktion i ryggen har Sanes padelrackets utvecklats till att passa alla typer av spelare. Ett padelracket från Sane förknippas med hög kvalitet och genomtänkta detaljer, där allt från material till utformning är noga uttänkt. Inte minst är Textreme kolfiberväv värt att nämna. Detta avancerade material ger ett padelracket med hög kapacitet och en förstklassig bollkontakt. Det är uppenbart att passion för sporten genomsyrar företaget, och att kunskap och erfarenhet ligger bakom hela sortimentet.

  • Fundera på om du vill ha runda, diamant- eller droppformade rackets. Sane har exempelvis modeller med hög balans, perfekta för dig som vill slå långa, hårda slag.
  • Sane padelrackets finns i både dam- och herrmodeller.
  • Sanes padelrackets är handgjorda i Europa.

Sane Random padelracket

Vi vill slå ett extra slag för Sane Random padelracket, speciellt utvecklat för dig med en balanserad spelstil. Tack vare sin tämligen mjuka kärna ger Sane Random padelracket en kontrollerad men ändå kraftfull kontakt med bollen. I Sane Random padelracket får du ett lättspelat, mångsidigt och läckert padelracket.

Övriga produkter från Sane

Komplettera gärna ditt nya racket med övriga padeltillbehör från Sane. Med en vattentät Sane padelväska anländer du till padelbanan med stil, samtidigt som din utrustning skyddas från påfrestande väder. Hos oss hittar du även Sane overgrips samt ramskydd.

  • Rymliga padelväskor med plats för både padelracket, träningskläder och skor.
  • Overgrips – för ett bekvämare spel med mindre skaderisk.
  • Sane ramskydd förlänger livslängden på ditt racket. Klistras på längst upp på ditt racket och skyddar mot slitage.

Beställ ditt nya Sane padelrack online

Vi har tagit in de enligt oss bästa modellerna av Sanes padelrackets för att du ska hitta en modell som känns perfekt för dig och din spelstil. Sanes padeltillbehör passar rackets från andra tillverkare, men läs alltid produktbeskrivningarna för att garantera att de passar just din modell. Oavsett vilken av Sanes padelprodukter du köper kan du räkna med hög klass, men tveka inte att rådfråga oss om du behöver mer hjälp innan du gör ditt val.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-39"]=> bool(true) ["category-Sane"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }