Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Vibor-A Padel

Här hos oss på Padelnest kan du köpa Vibor-A padelprodukter online från ett noggrant utvalt sortiment. Spanska Vibor-A har ett brett utbud av padelrackets för alla nivåer och spelstilar – dessutom erbjuder de sådant som padelväskor, tillbehör och kläder.

Spanska Vibor-A ligger i framkant på marknaden

Madrid räknas av många som padelns huvudstad, och det är precis där som Vibor-A har placerat både sitt huvudkontor och sin produktion av padelprodukter. Det gör att när du väljer produkter härifrån så är de garanterat europeiska. Till på köpet är Vibor-A padelrackets gjorda för hand på ett innovativt och kvalitativt sätt. Man använder sig av unika material och genomgående noggranna tester för att ta fram de padelprodukter som blivit några av världens mest uppskattade.

  • Både huvudkontor och tillverkning ligger i Madrid
  • Innovativ och kvalitativ tillverkare
  • En av världens mest uppskattade tillverkare av padelprodukter

Vibor-A padelrackets

Precis som andra storproducenter har Vibor-A padelrackets för alla kunskapsnivåer – från nybörjare och motionärer, till proffsnivå – så att alla kan hitta ett padelracket som matchar deras kompetens. Utöver det har de i sitt utbud av padelrackets även en stor variation på hur dessa är utrustade, utformade, vad de väger och andra spelegenskaper. På så sätt blir det padelracket du väljer inte bara anpassat efter kunskapsnivå utan också efter tycke, smak och spelstil.

Alla Vibor-A padelrackets är som tidigare nämnt, gjorda för hand i deras anläggning i utkanten av Madrid. Det gör att ingenting lämnas till slumpen och att varje racket vägts och känts av mänskliga händer, innan de levereras ut till kunder. Ledordet i produktionen är “känsla”, vilket går hand i hand med tillverkningsprocessen samt hur det är att spela med Vibor-A padelrackets.

  • Alla padelrackets är handgjorda i Madrid
  • Innovativa material som glasfiber, kevlar, kolfiber och specialgummit EVA
  • Modeller för alla stilar och kunskapsnivåer

Vibor-A padelväskor 

Med en Vibor-A padelväska håller du ditt padelracket skyddat och väl förvarat. Facken är generöst tilltagna och varje del av väskan väl avvägd för att verkligen ge dig en smart lösning. Här finns plats för både kläder, skor, tillbehör, vattenflaska och personliga tillhörigheter. Dessutom har en Vibor-A padelväska ett separat fack för ditt racket, och de stora padelväskorna har till och med två separata fack så att du kan få med dig mer än ett padelrack till matchen. 

  • Padelväskor i flera olika storlekar
  • Generöst med utrymme och flera olika fack
  • Padelväskorna har alltid ett eller flera separata fack för ditt padelracket

Vibor-A padelbollar & andra tillbehör

Vibor-A padelprodukter innefattar inte bara padelväskor och padelrackets, utan de har också alla tänkbara tillbehör. Faktum är att det finns så många tillbehör att du uteslutande kan spela med Vibor-A som märke om du föredrar det. Självklart kan alla deras padelrackets och andra padelprodukter matchas med andra märken också, så att du kan mixa och matcha som du önskar. 

I vårt sortiment finner du sådana tillbehör som vi tror lite extra på, som till exempel Vibor-A padelbollar. Saknar du något från deras utbud du gärna såg att vi tog in? Kontakta oss så kan vi se om vi kan lösa det på något sätt!

Produkt tillagd i önskelistan
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-42"]=> bool(true) ["category-Vibor-A"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }