Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Eme Padel

Eme padelrackets och tillbehör tillhör några av de mest genomtänkta på marknaden. Företaget sysslar med innovativa lösningar och produkter som höjer ribban för både tillverkare och spelare. Du kan köpa Eme padelprodukter online här hos oss på Padelnest.

Innovativa & visionära Eme

Eme grundades redan 2008 och är därmed en tungviktare på marknaden. Företaget startades dessutom av toppspelaren Pablo Rovalentti, som redan då hade över 30 års erfarenhet av sporten. Det gav Eme en rejäl fördel eftersom de kunde skapa ett företag byggt på expertis. 

Pablo satte all sin kunskap och erfarenhet i företaget för att ta fram Eme padelrackets och andra tillbehör till sporten som verkligen var det som padelspelare behövde. Han kunde balansera sådant som valen av material, tyngd och storlekar och ge Eme en fördel som få producenter hade vid samma tid. Under åren har de släppt många kvalitativa padelrackets och tillbehör som spelare i hela världen uppskattar.

Eme padelrackets

Eftersom padelexperten och grundaren av Eme, Pablo Rovalentti, ligger bakom designen och produktionen av Eme padelrackets, kan du vara säker på att varje aspekt av konstruktionen är genomtänkt och finkalibrerad. Över 30 års faktiskt spelande av padel har gjort att Pablo vet var svagheterna i ett padelracket finns och vilka delar som behöver extra kärlek. Några av de innovationer som Pablo och Emes padelrackets har att erbjuda:

  • Nyskapande former, som exempelvis hjärtformat padelracket
  • Ovanliga val av material, som till exempel titan
  • Unik viktkontroll med punktmarkering av vikter som spelaren själv placerar ut

Eme padelväska och andra tillbehör

Utöver Emes kvalitativa padelrackets har märket också flera smarta tillbehör. Eme padelväskor är högt uppskattade av spelare världen över. Kvalitativ, genomtänkt och stabil – en Eme padelväska ger inte bara spelaren ett smart sätt att bära sin utrustning, utan skyddar också padelracket mot väder och vind så att det håller längre.

Produkt tillagd i favoriter
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-43"]=> bool(true) ["category-Eme"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }