Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

ProIX Padel

Här hittar du rackets från Padelnests eget märke, ProIX. Rackets vi har kontroll över hela vägen från idé tills det att du håller det i handen. Tack vare att vi är så nära produktionen så kan vi erbjuda riktigt bra rackets till riktigt bra priser. Vad du kan förvänta dig av ett ProIX racket? Bra kvalitet, snygg design och stor spelglädje.

ProIX padelrackets

När du väljer att köpa ProIX padelrackets online hos oss vet du exakt var produkten kommer från. Har du frågor och funderingar om våra produkter så kan vi verkligen svara i detalj på det du undrar, eftersom det är vi som skapat märket. Du kanske även har önskemål på framtida ProIX padelracket? Hör gärna av dig och berätta vad du skulle bli glad av att se! Självklart kommer vi fortsätta att skapa nya padelrackets för den svenska marknaden.

Padelfodral medföljer samtliga av våra modeller.

ProIX padelracket – Rebel

ProIX padelracket Rebel är vårt nybörjarracket. Detta hjälper dig att ta dina första steg och lira dina första matcher. Utformningen och spelegenskaperna är anpassade för att hjälpa igång den som är ovan.

  • Droppformat med medelhög balanspunkt
  • Lämpligt för nybörjare
  • Ytskikt av glasfiber

ProIX padelracket – Avenger

ProIX padelracket Avenger är vårt elitracket för avancerade spelare. Känner du att du behöver en rejäl utmaning för att utvecklas? Avenger hjälper dig att ta padel till högsta nivån!

  • Droppformat med medelhög balanspunkt

  • Lämpligt för avancerade spelare
  • Ytskikt av 18K kolfiber

ProIX padelracket – Hero

ProIX padelracket Hero är vårt mellanalternativ som sträcker sig från motionären som är igång med padel och vill utvecklas, till avancerade spelare. För när du inte längre känner dig som en nybörjare utan faktiskt spelar padel regelbundet, då är det viktigt att utmana sig med ett racket som matchar den nivån. Vilket Hero gör!

  • Droppformat med medelhög balanspunkt
  • Lämpligt för medel till avancerade spelare
  • Ytskikt av 3K kolfiber
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-44"]=> bool(true) ["category-ProIX"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }