Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Cartri Padel

Cartri padelprodukter är för spelare som vill pusha sig själva lite extra – både på och av padelplanen. Märket har spelaren som sätter höga krav på sig själv, och de produkter den använder, i åtanke. Du kan köpa Cartri padelprodukter online här hos oss på Padelnest.

Cartri – en doldis på svenska marknaden

Spanska Cartri med huvudkontor i Alicante har varit något av en doldis på den svenska marknaden, även om det är en stor producent på hemmaplan. Cartri startades 2003 av en grupp unga padel-entusiaster som lagt mycket tid och engagemang på att skapa kvalitativa padelprodukter. Cartri padelrackets tillverkas för hand i egna fabriker och tillverkas med en expertis som är svåröverträffad. Märket vänder sig till alla spelnivåer.

  • Startade 2003 av unga padel-entusiaster
  • Har egen produktion i Spanien där deras padelrackets tillverkas för hand
  • Vänder sig till spelare på alla nivåer

Det här får du när du väljer ett Cartri padelracket

Med ett Cartri padelracket får du alltid den senaste teknologin. Märket har tagit fasta på att dels släppa nya varianter varje år, men också på att förnya de ursprungliga modellerna varje år. På så sätt är varje Cartri padelracket årets modell, även om modellnamnet funnits sedan starten. 

Kolfiber är en självklarhet, men även glasfiber och kevlar. Det är såklart material som andra tillverkare jobbar med också. Men Cartri gör hybrider av materialen som är unika för märket, vilket gör att du kan uppleva ett av deras padelrackets som något ytterst unikt. 

  • Förnyar tidigare modeller varje år
  • Skapar nya varianter hela tiden
  • Arbetar med unika materialhybrider för att få fram speciella padelrackets
  • Några bland världens mest avancerade padelrackets

Välj till en Cartri padelväska

Kombinera ditt Cartri padelracket med en Cartri padelväska. Märket har flera läckra modeller som känns lyxiga, rymliga och är snygga. Självklart med separata fack för padelrackets samt mindre fack för sådant som plånbok, mobil och nycklar. Cartri har allt från mycket nätta och små padelväskor, till rejäla bagar med plats för två eller flera padelrackets.

Köp Cartri padeltillbehör

Cartri är en stor producent som har alla tänkbara padelprodukter. Detta är ett märke som ger dig möjligheten att vara märkeslojal eller plocka ut de russin ur kakan som du tycker bäst om. Cartri padelprodukter har både kläder, väskor, tillbehör och accessoarer. Om du saknar en Cartri padelprodukt så tveka inte att höra av dig till oss, så försöker vi hjälpa till på bästa sätt!

Produkt tillagd i favoriter
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-47"]=> bool(true) ["category-Cartri"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }