Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Prince Padel

Här på Padelnest hittar du ett välvalt utbud när du vill köpa Prince padelprodukter online. Välkända Prince startade redan 1970 och är idag ett märke synonymt med racketsporter. Märket har alla man kan tänkas behöva för att spela padel regelbundet.

Prince Sports Inc.

Prince Sports Inc. är ett amerikanskt sportmärke med huvudkontor i Atlanta, Georgia. Prince är den världsledande leverantören av tennisrackets. Många är stjärnorna som spelat med Prince tennisrackets, och därför är det inte så konstigt om du direkt känner igen detta märke. Inledningsvis var huvudfokuset på just tennis som sport, men med åren blev padel en viktig del av företaget. 

All den kunskap och expertis de genererat över åren genom racketsporter gör att de är en gigant på marknaden när det kommer till att skapa rackets. Prince padelrackets är därför något att lita på! 

Prince padelrackets

Den goda kvalitén som alla vet att Prince tennisrackets har, har de även valt att implementera i sina Prince padelrackets. Därför vet du att du väljer ett kvalitativt padelracket som levererar oavsett vilken nivå du än är på. Eftersom Prince är ett så stort företag kan du vara säker på att de har alla stilar på padelrackets. Allt från uppskattade Prince padelracket Raptor som är det perfekta valet för nybörjare, till toppmodellen och flaggskeppet Prince padelracket Falcon för avancerade spelare. 

  • Stor producent som tillverkar alla sorters padelrackets
  • Märke som är synonymt med kvalitet
  • Prince padelrackets går att matcha med tillbehör från andra tillverkare

Utrusta dig med en padelväska från Prince

Prince padelväskor finns i alla möjliga storlekar. Allt från en enkel väska enbart för ditt padelracket, till större varianter med plats för allt du behöver. Om du väljer en medelstor till stor padelväska från Prince har den garanterat alltid ett eller flera fack specifikt för ditt padelracket. Så att du vet att du förvarar det separat från annat i väskan som kan slita på ditt padelracket.

Padeltillbehör & kläder

Utöver padelrack och padelväska från Prince kan du också finna en hel uppsjö av Prince padeltillbehör. Allt du behöver för att göra spelet funktionellt och smidigt, så som kläder och utrustning till både ditt Prince padelracket och till dig själv. 

De Prince padelprodukter vi har i vårt sortiment är noggrant utvalda och sådana vi tror lite extra på. Men vi tar gärna emot önskemål om det finns en specifik produkt du gärna vill ha. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra!

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-54"]=> bool(true) ["category-Prince"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }