Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Siux Padel

Här hos oss på Padelnest kan du köpa Siux padelprodukter online. Siux är det spanska, unga märket som tagit padelvärlden med storm och snabbt blivit en storfavorit bland både motionärer och topprankade spelare världen över. Siux padelrackets är högkvalitativa och handgjorda för att ge dig den allra bästa spelupplevelsen.

Siux padel i Sverige och världen

Spanska Siux är ett relativt nystartat företag som grundades 2012. Trots det kom man ut hårt på marknaden och knöt snabbt till sig stora spelare som uppskattade Siux padelrackets. Eftersom märket tidigt blev så uppskattat tog det inte lång tid innan Siux padelprodukter hittade till Sverige. Märket har valt att skapa alla sorters produkter man behöver för en bra padelmatch, vilket gör att du kan vara märkestrogen eller mixa och matcha med de produkter du uppskattar mest. Siux padelprodukter går att matcha med andra märken utan problem.

  • Relativt ungt företag som växt explosionsartat
  • Flera av världens toppspelare väljer Siux padelrackets
  • Har allt man behöver för padel i sitt utbud

Siux padelrackets

Siux har ett mycket stort utbud av padelrackets i alla stilar och för alla spelnivåer. Man har sin egen produktion, vilket ger en perfekt möjlighet att kontrollera tillverkningen från idé till färdigt Siux padelracket, då man tillverkar sina padelrackets för hand. Märket stoltserar med att erbjuda den allra senaste tekniken som ger spelaren en utmärkt spelupplevelse och minskad risk för skador.

Just fokuset på att minska risken för skador är något som Siux tar på stort allvar. Man lägger mycket tid på att både ta fram produkter för att förhindra att skador dyker upp, men även lindra de som redan gjort det. Det är bland annat därför som de fått så gott rykte för att ha så utmärkta padelrackets. EVA Soft specialgummi, Vibrastop för dämpning av vibrationer, samt kolfiber – är bara några av de kvalitativa material som används vid tillverkningen. Det är också ett av skälet till att flera av padelvärldens största spelare väljer att lira med ett Siux padelracket.

  • Egen tillverkning för hand för maximal kontroll
  • Siux padelrackets finns för alla nivåer och spelstilar
  • Högkvalitativa material för utmärkt spelupplevelse

Utrusta dig med en Siux padelväska

Är du sugen på att utrusta dig med en Siux padelväska så finns det lite olika modeller att välja på. Dels har du den klassiska varianten med gott om plats för både ombyte, skor, vattenflaska samt ett separat fack för ditt padelracket. Men Siux padelväska går också att få i en mindre smidigare ryggsäcks-variant som är lättare att bära och som har ett enklare sidofack för ditt padelracket.

Siux padelbollar och andra tillbehör

Självklart har Siux padeltillbehör av alla slag. Allt från Siux padelbollar och väskor, till accessoarer och kläder. Självklart lever tillbehören upp till samma goda kvalitet som Siux padelrackets.

Här hos oss på Padelnest finner du ett utvalt utbud från Siux sortiment av de produkter vi tror mest på. Saknar du något? Tveka inte att höra av dig om vad du vill se mer av så kanske vi kan lösa detta för dig!

Produkt tillagd i favoriter
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-55"]=> bool(true) ["category-Siux"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }