Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Softee Padel

Spanska Softee erbjuder ett stort utbud av allt som behövs för ett bra padelspel. Du kan köpa Softee padelprodukter online här hos oss på Padelnest. Vi har noggrant valt ut de varor vi tror mest på, saknar du något? Kontakta oss så kan vi försöka hjälpa till!

Softee padelprodukter

Softee är ett av Spaniens största märken för padelprodukter. Vilket inte är så konstigt eftersom de erbjuder kvalitet och precision till ett överkomligt pris. Då deras produkter är så uppskattade nationellt, har de nu valt att flytta utanför landets gränser och även komma till den svenska marknaden. Ett stort antal av Spaniens hetaste padelspelare väljer märket Softee, så gör du också det kommer du garanterat att bli nöjd.

  • Produkter som används av flera framgångsrika padelspelare
  • Vänder sig till alla nivåer av spelare
  • Alla Softee padelprodukter går att matcha med andra märkens produkter
  • Kvalitativa och säkra

Softee Ball Rescuer och andra tillbehör

Förutom padelrackets har Softee ett stort utbud av padeltillbehör. De har allt du behöver för att spela och lite till! Som till exempel Softee Ball Rescuer som är en trycksättare till bollrör så att dina bollar behåller sitt tryck och alltid är fräscha och studsiga att spela med. Du placerar trycksättaren på det rör du önskar och får ett tryck upp till 35 psi.

Köpa padelprodukter online hos Padelnest

Oavsett din nivå så har vi de rätta produkterna för dig. Vilken produkt från Softee intresserar dig? Vi kan alltid guida dig genom ditt köp och göra det så bra som möjligt. Oavsett om du är nybörjare och inte vet var du ska börja, eller om du spelat ett tag och vill skaffa bättre utrustning för att höja ribban på ditt spel, så har vi erfarenheten och kunskapen att ta dig till nästa nivå.

Produkt tillagd i favoriter
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-56"]=> bool(true) ["category-Softee"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }