Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Padelkläder

Här hos oss på Padelnest kan du köpa padelkläder online från ett stort och varierat sortiment. Vi har allt du behöver för en riktigt bra match, oavsett om den är inomhus eller utomhus. Självklart är de plagg vi säljer både snygga och praktiska, så att du inte behöver välja mellan stil och funktion.

Padelkläder för alla spelstilar

När man pratar om sportutrustning är det viktigt att inte glömma bort kläderna. Är man felaktigt klädd kan det rentav förstöra både teknik och upplevelse. Kläderna behöver vara anpassade efter sporten men du behöver också anpassa valet av kläder efter din personliga smak; både när det kommer till hur varm du blir, men också vad du tycker är snyggt och bekvämt.

Se gärna på andra padelspelare och testa en runda för att få en uppfattning. Anpassa dina padelkläder efter om ni ska vara inomhus eller utomhus, samtidigt som de ska ge dig maximalt med rörlighet och gärna med så lite extramaterial som möjligt. Med det menar vi att kroppsnära plagg kan vara att föredra eftersom dessa dels ökar rörligheten, men också minimerar risken att fastna med sitt padelracket i till exempel en för stor T-shirt.

Några exempel på smidiga padelkläder är:

 • Shorts, kort kjol eller tights
 • Linne, kort- eller långärmad T-shirt
 • Hoodie eller vindjacka

Padelaccessoarer som gör outfiten komplett och spelet lättare

När du spelar padel behöver du också accessoarer och tillbehör som är anpassade för sporten så att du får en så smidig match som möjligt.

Eftersom händerna är upptagna är till exempel sådant som svettband perfekt. Då kan du snabbt och enkelt torka svetten ur pannan, till och med mellan slagen om du är tillräckligt snabb. Spelar du mycket utomhus är en keps att föredra, som kan kombineras med solglasögon. Förutom att kepsen självklart skyddar dig mot solen och gör att du ser planen bättre, så absorberar den svett och ger dig en möjlighet att visa vilka märken du föredrar. Helt enkelt ger den dig möjligheten att sätta stilen! 

Några exempel på accessoarer för padel:

 • Svettband
 • Keps
 • Solglasögon
 • Handduk

Vilka märken på padelkläder ska man välja?

Vilka padelmärken tycker du om? Det finns många producenter av padelkläder och de gör alla sitt bästa för att erbjuda så kvalitativa och genomtänkta sportplagg som möjligt. Vilket märke du ska välja är en smaksak. Gå på de padelkläder du tycker verkar bra och snygga, vi har många att välja på i vårt sortiment.

Skillnader och likheter mellan padelkläder för dam & herr

Padelkläder man trivs i kommer alla gånger vara det bästa valet. Men med det sagt så finns det så mycket snyggt för herr- respektive damsidan, att det är svårt att inte känna sig inspirerad eller genast känna en lust att skapa sin egen personliga stil med padelkläder. Padelkläder för dam inspireras många gånger av tenniskläder och har gott om utrymme för snygga och sportiga kjolar och klänningar. Padelkläder för herr är också de inspirerade av tennis. De är ofta stilrena och eleganta.

Gemensamt för både dam och herr är att padelkläder är tillverkade i funktionsmaterial som har god andningsförmåga, är snabbtorkande och i ett material som hanterar fukt väl. Dessutom är designen sådan att ärmar och ben har extra mycket rörlighet så att du kan serva och kasta dig efter bollen helt utan störningsmoment från dina padelkläder.

Gemensamma nämnare för padelkläder för herr & dam:

 • Figurnära design
 • Ärmar och ben som är extra flexibla för stor rörlighet
 • God andningsförmåga
 • Snabbtorkande
 • Fukthantering
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-60"]=> bool(true) ["category-Kläder"]=> bool(true) ["category-id-parent-2"]=> bool(true) ["category-depth-level-2"]=> bool(true) }