Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Alphapadel

Italienska Alphapadel är en rejäl uppstickare på marknaden. Därför tycker vi att det är extra kul att du kan köpa Alphapadel padelprodukter online här hos oss på Padelnest! Vi har ett varierat sortiment av både padelrackets, bollar och andra tillbehör.

Alphapadel padelprodukter

2013 grundades Alphapadel och sedan dess har företaget verkligen växt explosionsartat. Precis som hos andra seriösa aktörer söker man de bästa materialen och god kvalitet till en bra peng. Alphapadels padelrackets är välbalanserade och mångsidiga för att alla ska kunna hitta något som passar deras spelstil bäst. 

Det som gör att Alphapadels padelrackets sticker ut mer än genomsnittet, har att göra med det fulla fokus man lägger på att dämpa vibrationer och minska risken för tennisarmbåge och andra skador som uppstår på grund av dessa. Man meddelar på sin hemsida att man är en stolt samarbetspartner med världsledande, schweiziska företaget Noene. Man vill gemensamt ta fram ett Alphapadel padelracket som har en betydande skillnad när det kommer till dämpningar mot vibrationer, jämfört med andra padelrackets på marknaden. 

Alphapadel padelrackets

Varje år släpps nya kollektioner och i Alphapadels sortiment finns alla former och spelstilar representerade. Företaget ligger i Rom där deras padelrackets tillverkas för hand under en noggrann process. Alla material är avvägda att ge spelaren bästa tänkbara spelupplevelse, och det finns padelrackets för alla kunskapsnivåer.

  • Padelrackets i alla former, stilar och kunskapsnivåer
  • Tillverkade för hand i Rom, Italien
  • Extra stort fokus på dämpning av vibrationer för minskad risk för tennisarmbåge

Alphapadel padelbollar & andra tillbehör

Alphapadel har valt att satsa på mer än bara padelrackets i sitt sortiment. Även om Alphapadels padeltillbehör både innefattar kläder, väskor och accessoarer – så är inte utbudet jättestort, då huvudfokuset hos företaget ligger på padelrackets. Vi har valt ut de tillbehör vi tror extra på, men om det dyker upp nya Alphapadel padelbollar eller andra tillbehör så är det här du kan hitta dem.

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-61"]=> bool(true) ["category-Alphapadel"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }