Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

4on Padel

Här på Padelnest hittar du 4on padelprodukter till bra pris. 4on är ett svenskt företag som specialiserat sig på padeltillbehör, inte minst produkter som ger ett bättre grepp om ditt padelracket. Med 4on padelprodukter kommer du lyfta ditt spel till nya nivåer!

4on padelprodukter

4on padelprodukter tillverkas i Sverige, närmare bestämt på västkusten i Bohuslän. Det betyder att du kan lita på att få bra produkter till ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Om många tillverkare av padelprodukter huvudsakligen fokuserar på padelrackets, har 4on snarare lagt allt krut på övriga tillbehör. Tack vare sina högkvalitativa och nydanande produkter har de etablerat sig på padelmarknaden, inte bara i Sverige. Att de lyckats knyta till sig toppspelare som svenska Simon Vasquez, får ses som ett kvitto på märkets höga kvalitet.

  • Högkvalitativa produkter tillverkade i Sverige
  • Stort fokus på tillbehör som lyfter ditt spel

4on TotalGrip

TotalGrip är detta svenska märkes riktiga storsäljare. Denna innovativa produkt ger dig ett riktigt bra grepp om ditt padelracket, även i varma och svettiga situationer. TotalGrip finns både som kräm och spray, i praktiska förpackningar som du enkelt kan ta med dig till padelbanan.

  • 4on TotalGrip ger dig ett perfekt grepp om ditt padelracket
  • Välj mellan TotalGrip kräm eller spray
  • Produktens speciella sammansättning stöter bort svett och ökar friktionen för ett bättre grepp
  • Speciellt framtagen för padelspelare, fungerar dock även i andra idrotter
  • Smidiga förpackningar som får plats i din träningsväska

4on padeltillbehör

Förutom storsäljaren TotalGrip erbjuder 4on även andra padelprodukter av högsta klass. Här hittar du alla tillbehör som behövs för att prestera på topp under såväl träning som tävling. 4on padelbollar passar lika bra för motionären som elitspelaren. Bollarna har bra studs och fart tack vare sin elastiska kärna. 4on padelbollar är täckta med slitstark filt och har en lång hållbarhet.

Som om det inte vore nog med TotalGrip erbjuder 4on padel grips som appliceras på padelracket – en oslagbar kombination. 4on grepplindor har en hög klibbighet, vilket absorberar svett och ger ett bra grepp. På så vis kan du minska skaderisken samtidigt som du ökar din prestation. Tänk på att byta ut dina grepplindor med jämna mellanrum för bästa resultat. 4on har även tagit fram ett sortiment av kläder som passar perfekt för padelspelare. Praktiska tröjor, shorts och svettband i både dam- och herrmodeller.

  • 4on padelbollar har bra spelegenskaper, lång hållbarhet och funkar lika bra till nybörjare som proffs
  • 4on grepplindor ger dig ett perfekt grepp om ditt racket, minskar skaderisken och ökar din prestation

Köp 4on padelprodukter online

Köp 4on padelprodukter enkelt och smidigt online från oss på Padelnest. Vi har tagit in de bästa produkterna från 4on, vilka vi själva uppskattar när vi spelar. Med en kombination av 4on padelprodukter kommer både spelglädjen och prestationen att öka på padelplanen. Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss om du har funderingar kring vilka produkter som passar ihop. Likaså om du saknar någon produkt i vårt sortiment, kanske är det något vi kan ta hem.

Produkt tillagd i önskelistan
array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-62"]=> bool(true) ["category-4on"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }