Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

Legend Padel

Svenska Legends padelprodukter riktar sig till alla spelnivåer, spelstilar och behov. Här hos oss på Padelnest kan du köpa Legend padelprodukter online. Vi har valt ut de produkter vi tror extra på. Men om du saknar något från detta märke, så tveka inte att höra av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig!

Innovativa Legend padelprodukter

Legend padel är ett företag som lägger stort fokus på innovation och reducering av förslitningsskador. Man arbetar nära spelare på alla nivåer, men också nära med fabriken i Marocko som tillverkar märkets padelrackets. Tillverkaren har producerat padelrackets i flera decennier och har god kunskap i vad som är bra produkter. 

Genom Legend padels test- och utvecklingscenter i Luleå kan företaget sedan testa och utvärdera sina produkter noggrant. Genom detta arbete kan sedan ändringar för den svenska marknaden tas fram, så att nästa omgång Legend padelprodukter som levereras är mer anpassade efter vad de svenska spelarna ansett vid testrundorna på utvecklingscentret. 

  • Ett unikt samarbete mellan tillverkaren och utvecklingscentret
  • Alltid den senaste tekniken, materialen och kunskaperna i Legends padelrackets
  • Arbetar för att skapa padelprodukter för svenska spelare såväl som för andra länder

Alltid den senaste tekniken i ett Legend padelracket

När du väljer att spela med ett Legend padelracket så vet du att det är många led av kvalitetskontroller innan det når din hand. Tack vare sin unika arbetsmetod har märket valt bort att släppa en stor kollektion per år och istället valt att leverera nya padelrackets flera gånger per år. På så sätt har ett Legend padelracket alltid den absolut senaste tekniken och de allra bästa egenskaperna.

Legend tillverkar padelrackets för alla svårighetsnivåer och spelstilar. Men de är alltid mycket noga med att göra sina padelrackets så lätta som möjligt för att förhindra sådant som förslitningsskador, tennisarmbåge och felbelastningar.

Utrusta dig med Legend padeltillbehör

Utöver innovativa padelrackets har Legend padeltillbehör för både före, under och efter matchen. Märket har valt att ta fram sin egen klädserie, väskor samt accessoarer – så att du både är snyggt och bekvämt klädd för när du vinner matchen! Självklart har de även tagit fram ett varierat utbud av tillbehör till sina padelrackets för att göra dem säkra och stabila för långa och svettiga pass. Du kan enkelt kombinera Legends padeltillbehör med produkter från andra märken som du redan har om du så önskar. Om du har vägarna förbi deras utvecklingscenter i Luleå kan du kanske få testa deras produkter på plats!

array(11) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-left-column"]=> bool(true) ["page-category"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["category-id-63"]=> bool(true) ["category-Legend"]=> bool(true) ["category-id-parent-26"]=> bool(true) ["category-depth-level-3"]=> bool(true) }