Sälj ditt begagnade racket till oss - Superenkelt!

När du vill sälja ditt racket till oss så är första steget att du skickar in bilder och information så att vi kan bedöma din ersättning. Bifoga följande information:

  1. Hur länge har du spelat med det. (Tex "Oanvänt", "Tio timmar", "Fem månader")
  2. Fullständig information om märke och modell.  
  3. Information om medföljande tillbehör som ex lindor, grepp och fodral.  
  4. Bilder och information om eventuella skador, repor, lacksläpp och dylikt på racket. 

Uppladdning

  • Tänk på att bifoga bilder från alla vinklar och som är tagna i bra ljus. Det går även bra att skicka in en videofilm som visar racket ordentligt. Skicka in allting till oss på: sc@padelnest.se
  • Är filerna för stora för att bifoga i ett vanligt mail kan du ladda upp dessa via till exempel WeTransfer eller Dropbox. Hör gärna av dig till oss så guidar vi dig.
  • När vi tagit emot dina bilder så kan du vänta dig ett prisförslag inom 1-2 arbetsdagar. Om du vill gå vidare i processen så lämnar du in ditt rack hos närmaste postombud. Självklart står vi för frakten!

Skicka in ditt racket

Vi står såklart för frakten! När du godkänt prisförslaget från oss så skickar vi en fraktetikett till din mail. Denna skriver du ut och fäster på paketet du slår in ditt racket i. Skriv även Padelnest synligt på paketet. Därefter är det bara att skicka det till oss via ditt postombud. Se till att paketera ditt racket så att inga skador uppkommer under frakt. Vi tar inte ansvar för eventuella fraktskador, och når det oss med odokumenterade skador kan din ersättning komma att sänkas. 

Är du intresserad av att sälja ditt gamla racket?

Läs mer om ersättning och villkor för försäljning av ditt gamla racket, eller kontakta oss direkt!

Är du intresserad av att sälja ditt gamla racket?

Läs mer om ersättning och villkor för försäljning av ditt gamla racket, eller kontakta oss direkt!

array(8) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-cms"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["cms-id-26"]=> bool(true) }