Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/15-head

Head, 3x Overgrips - Sanyo Pro

89 kr
Inkl. moms
Head, 3x Overgrips - Sanyo Pro

Head, 3x Overgrips - Sanyo Pro

89 kr
Inkl. moms
Dessa overgrips från Head levereras i 3-pack och har maximal klibbighet och känsla. De ger dig ett tryggt och stabilt grepp om ditt padelracket så att du kan prestera på din maxnivå.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Sanyo Pro från Head är sköna och maximalt klibbiga overgrips som rekommenderas av padeltjärnan Sanyo Gutiérrez. Med dessa overgrips får du ett stabilt och bekvämt grepp om ditt padelracket så att du har de bästa förutsättningarna att prestera på toppnivå. Ett 3-pack är ett bra val eftersom det rekommenderas att byta sitt overgrip med jämna mellanrum för bästa resultat.

- 3-pack overgrips från Head
- Maximal klibbighet och känsla
- Prestera på din maxnivå

Specifikationer:
Färg: Vit
Material: Polyuretan, polyester
Bredd: 2.5 cm
Tjocklek: 0.07 mm
Vikt: 7 g
Märke: Head

Förpackningen Innehåller:
3x Overgrips
.
Produkt tillagd i favoriter
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-451"]=> bool(true) ["product-Head, 3x Overgrips - Sanyo Pro"]=> bool(true) ["product-id-category-24"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-15"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }