Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/5-bullpadel

Bullpadel, 3x Overgrips - Thin

99 kr
Inkl. moms
Bullpadel, 3x Overgrips - Thin
Bullpadel, 3x Overgrips - Thin

Bullpadel, 3x Overgrips - Thin

99 kr
Inkl. moms
Se till att alltid ha de bästa förutsättningarna för att kunna dominera på padelbanan. Med dessa overgrip från Bullpadel får du ett bekvämare och mer stabilt grepp om ditt racket.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Dessa overgrips från Bullpadel är speciellt framtagna för att passa padelracketar, och lindas runt handtaget på racketen. Ett overgrip av hög kvalitet ger ett bekvämt och stabilt grepp om ditt racket så att du har de bästa förutsättningarna att prestera på toppnivå i ditt spel. Grepplindan absorberar även fukt på ett effektivt sätt så att ditt grepp inte glider.

- 3-pack overgrips från Bullpadel
- Speciellt framtagna för padelracketar
- Absorberar effektivt fukt

Specifikationer:
Färg: Vit
Material: Polyuretan
Bredd: 2.5 cm
Märke: Bullpadel

Förpackningen Innehåller:
3x Overgrips
Vikt
34 g
Bredd
14 cm
Höjd
2 cm
Material
polyeten
Färg
Vit
Längd
11 cm
.
Produkt tillagd i önskelistan
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-455"]=> bool(true) ["product-Bullpadel, 3x Overgrips - Thin"]=> bool(true) ["product-id-category-24"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-5"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }