Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/5-bullpadel

Bullpadel, Keps - Padel Trotters - Multi

199 kr
Inkl. moms
Bullpadel, Keps - Padel Trotters - Multi
Bullpadel, Keps - Padel Trotters - Multi

Bullpadel, Keps - Padel Trotters - Multi

199 kr
Inkl. moms
En snygg padelkeps från Bullpadel, prydd med texten “Padel Trotters” i orange och blått, som passar till de flesta träningsoutfits! Kepsen är i One-Size.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Bullpadel har tillsammans med Padel Trotters tagit fram en padelkeps! Kepsen är en “trucker cap”, gjord till stor del av nätmaterial, vilket gör den luftig och skön att ha på sig! På kepsens framsida är “Padel Trotters” broderat i orange och blått. Padel Trotters anordnar padelturneringar och padelshower där man kan se några av världens bästa spelare gör omöjliga slag och delta i galna utmaningar. Kepsen är i One-Size, men du kan justera storleken. Denna bekväma och snygga keps är perfekt för att skydda mot sommarsolen!  

- Keps från Bullpadel
- Prydd med texten “Padel Trotters”

Specifikationer:
Färg: Multifärg
Material: Polyester
Storlek: One-Size
Märke: Bullpadel

Förpackningen Innehåller:
1x Keps
Material
Polyester
Färg
Multifärg
.
Produkt tillagd i önskelistan
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-532"]=> bool(true) ["product-Bullpadel, Keps - Padel Trotters - Multi"]=> bool(true) ["product-id-category-60"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-5"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }