Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/18-nox

Nox, Nyckelring - Padelracket - AT10 Genius

89 kr
Inkl. moms
Nox, Nyckelring - Padelracket - AT10...
Nox, Nyckelring - Padelracket - AT10...

Nox, Nyckelring - Padelracket - AT10 Genius

89 kr
Inkl. moms
Denna nyckelring från Nox i form av ett padelracket är den ultimata nyckelringen för padelspelare på alla nivåer. Tillverkad i vinyl med en väldetaljerad design.

Beställ nu så skickas din order om:
0
En nyckelring för alla padel-fans i form av ett padelracket från Nox. Sätt den på nyckelknippan eller väskan och låt vardagen inspireras av din favoritsport. Nyckelringen som är tillverkad av vinyl är ca. 7 cm lång och det perfekta sättet att ta med dig padelvärlden även utanför padelbanan. En rolig present till alla padelspelare - nybörjare såväl som de mer avancerade.

- Nyckelring från Nox tillverkad av vinyl
- Formad som ett padelracket
- Nyckelringen är ca. 7 cm lång

Specifikationer:
Färg: Multifärg
Material: Vinyl
Mått: ca. 7 x 3.5 x 0.5 cm
Märke: Nox

Förpackningen Innehåller:
1x Nyckelring
Material
Vinyl
Färg
Flerfärgad
Längd
7 cm
Bredd
3.5 cm
Höjd
0.5 cm
.
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-708"]=> bool(true) ["product-Nox, Nyckelring - Padelracket - AT10 Genius"]=> bool(true) ["product-id-category-18"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-18"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }