Du hinner! Upp till 40% hela Cyber Monday 00 Timmar 00 Minuter

https://padelnest.se/sv/brands/29-black-crown

Black Crown, Padelracket - Piton

1 499 kr 1 899 kr -400 kr
Inkl. moms
  • -400 kr
Black Crown, Padelracket - Piton
Black Crown, Padelracket - Piton

Black Crown, Padelracket - Piton

1 499 kr 1 899 kr -400 kr
Inkl. moms
Black Crown Piton är Black Crowns mest sålda padelracket, vilket inte är svårt att förstå eftersom det är ett exemplariskt kontroll-racket som både är bekvämt och har power!

Beställ nu så skickas din order om:
0
Black Crown Piton är Black Crowns mest sålda padelracket. Det är ett stabilt och mångsidigt racket som är bra på det mesta. Padelracketens runda form och dess stora träffyta gör det till ett exemplariskt kontroll-racket, som är lätthanterligt och enkelt att få bra träffar med. Med två lager glasfiber och ett lager 3k kolfiber får racket en styvhet som ger ökad precision. Padelracket har också en medelhård kärna och en bred sweetspot, vilket ger dig bra balans av power och kontroll. Det är också ett bekvämt racket, vilket gör det till ett padelracket som spelare med armbågs- eller axelproblem bör överväga. Med padelracket kommer även ett racketfodral i svart.

- Racketfodral inkluderat
- Bra kontroll över bollarna
- Bekvämt racket

Specifikationer:
Färg: Multifärg
Material, träffyta: Glasfiber, kolfiber
Material, kärna: Medelhård EVA
Material, ram: Kolfiber
Mått: ca. 45 x 26 cm
Tjocklek: 38 mm
Vikt: 365 - 375 g
Form: Rund
Balans: Låg
Färdighetsnivå: Medel
Märke: Black Crown
Modell: Piton

Förpackningen Innehåller:
1x Black Crown Piton Padelracket
1x Racketfodral
Form
Rund
Balans
Låg
.
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-522"]=> bool(true) ["product-Black Crown, Padelracket - Piton"]=> bool(true) ["product-id-category-23"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-29"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }