Du hinner! Upp till 40% hela Cyber Monday 00 Timmar 00 Minuter

https://padelnest.se/sv/brands/29-black-crown

Black Crown, Padelracket - Piton 9.0

1 929 kr 2 279 kr -350 kr
Inkl. moms
  • -350 kr
Black Crown, Padelracket - Piton 9.0
Black Crown, Padelracket - Piton 9.0

Black Crown, Padelracket - Piton 9.0

1 929 kr 2 279 kr -350 kr
Inkl. moms
Black Crown Piton är ett av Black Crowns mest sålda padelracket, vilket är föga förvånande när man upplever kontrollen det ger över spelet. Den nya 9.0-versionen är utrustad med en kärna med högre densitet.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Black Crown Piton är ett av Black Crowns mest sålda padelracket. Den nya versionen är försedd med det nyutvecklade ”Black EVA super control”, en kärna med högre densitet som ger bästa möjliga kontroll och respons. Detta bidrar till att Piton 9.0 presterar otroligt bra i det defensiva spelet. Piton 9.0 är ett racket för den tekniska spelaren som tycker om att utnyttja hela banan. Med tanke på dess höga komfort och stora sweetspot är det även ett racket du bör överväga om du plågas av problem med armbåge eller axel.

- EVA-gummi med hög densitet
- Svårslagen kontroll
- Hög komfort

Specifikationer:
Färg: Multifärg
Material, träffyta: 3K kolfiber
Material, kärna: Black EVA super control
Material, ram: Kolfiber
Mått: ca. 45 x 26 cm
Tjocklek: 38 mm
Vikt: 355-370 g
Form: Rund
Balans: Låg
Färdighetsnivå: Medel
Märke: Black Crown
Modell: Piton 9.0

Förpackningen Innehåller:
1x Black Crown Piton 9.0 padelracket
Balans
Låg
Form
Rund
.
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-553"]=> bool(true) ["product-Black Crown, Padelracket - Piton 9.0"]=> bool(true) ["product-id-category-23"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-29"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }