Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/15-head

Head, Fodral för Padelracket - Basic

129 kr
Inkl. moms
Head, Fodral för Padelracket - Basic

Head, Fodral för Padelracket - Basic

129 kr
Inkl. moms
De enda äventyr din padelracket ska utsättas för är de på planen. Skydda ditt racket till och från träningen med ett stilrent fodral från padelgiganten Head.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Släng inte runt med ditt racket oskyddat! Eller jo, gör det, men inte när du är utanför padelplanen! Ett fodral från legendariska Head tar hand om ditt racket och håller repor och hack borta. Det är ju mer eller mindre hädelse att transportera sitt padelracket utan skydd. Det enkla fodralet får plats med ett racket och har ett tyglager på insidan som ser till att du kommer till träningen utan en skråma.

- Stilrent fodral för padelracket
- Dragkedja och axelrem
- Håller ditt racket säkert

Specifikationer:
Färg: Svart
Material: Polyester
Mått: ca. 49 x 29 x 6 cm

Förpackningen Innehåller:

1x Racketfodral
Höjd
6 cm
Material
Polyester
Färg
Svart
Längd
49 cm
Bredd
29 cm
.
Produkt tillagd i önskelistan
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-490"]=> bool(true) ["product-Head, Fodral för Padelracket - Basic"]=> bool(true) ["product-id-category-10"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-15"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }