https://padelnest.se/sv/brands/5-bullpadel

Bullpadel, Ramskydd - Svart

69,00 kr
Inkl. moms
Bullpadel, Ramskydd - Svart

Bullpadel, Ramskydd - Svart

69,00 kr
Inkl. moms
Förläng din rackets livstid och och njut av spelet fullt ut. Detta svarta ramskydd från Bullpadel klistrar du fast på den övre kanten av din padelracket för att skydda det mot lättare stötar och repor.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Ett ramskydd klistras enkelt fast på den övre kanten av din padelracket för att skydda den mot lättare stötar och slitage. På så sätt kan du förlänga din rackets livstid och njuta av spelet utan att behöva oroa dig för att racketen skadas. Detta ramskydd från Bullpadel är svart och prydd med Bullpadels logga i vitt och rött.

- Ramskydd att klistra fast på toppen av din racket
- Skyddar racketen mot lättare stötar och slitage
- Detta ramskydd är svart med Bullpadels logga

Specifikationer:
Färg: Svart
Material: Plast
Bredd: 4.5 cm
Längd: ca. 50 cm
Märke: Bullpadel

Förpackningen Innehåller:
1x Ramskydd
Material
Plast
Färg
Svart
Längd
11 cm
Vikt
9 g
Bredd
4.5 cm
Höjd
0.5 cm
Inga recensioner
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-282"]=> bool(true) ["product-Bullpadel, Ramskydd - Svart"]=> bool(true) ["product-id-category-25"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-5"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }