Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/33-vairo

Vairo - Helix 6.1

1 699 kr
Inkl. moms
  • Nyhet!
Vairo - Helix 6.1
Vairo - Helix 6.1
Vairo - Helix 6.1

Vairo - Helix 6.1

1 699 kr
Inkl. moms
Helix 6.1 från Vairo är designat för spelare som är ute efter ett mångsidigt racket som ger en bra balans mellan kraft och kontroll. Racketet har ett runt rackethuvud med medelhög balans.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Vairo Helix 6.1 passar dig som spelar på en avancerad nivå och vill ha ett välbalanserat racket som ger både hög kontroll och mycket kraft. Både träffyta och ram är tillverkade i kolfiber för extra hållbarhet. Den ruggade ytan ger mer effekt i slagen och hjälper till att sätta spinn på bollen. Kärnan i High Memory EVA gör racketet mycket lätthanterligt och anpassningsbart för olika typer av spelare. Racketet har ett smart antivibrationssystem för ökad bekvämlighet samt integrerat ramskydd.

- Välbalanserat racket
- För avancerade spelare
- Ruggad träffyta

Specifikationer:
Färg: Flerfärgad
Material, träffyta: Kolfiber
Material, kärna: High Memory EVA
Material, ram: Kolfiber
Mått: ca. 45 x 25 cm
Tjocklek: 38 mm
Vikt: 365 - 375 g
Form: Rund
Balans: Medel
Färdighetsnivå: Avancerad
Märke: Vairo
Modell: Helix 6.1

Förpackningen Innehåller:
1x Vairo Helix 6.1
1x Racketpåse
.
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-776"]=> bool(true) ["product-Vairo - Helix 6.1"]=> bool(true) ["product-id-category-28"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-33"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }