Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/33-vairo

Vairo - Dommo 5.1

1 099 kr
Inkl. moms
  • Nyhet!
Vairo - Dommo 5.1
Vairo - Dommo 5.1
Vairo - Dommo 5.1
Vairo - Dommo 5.1
Vairo - Dommo 5.1

Vairo - Dommo 5.1

1 099 kr
Inkl. moms
Dommo 5.1 från Vairo är designat för spelare som är ute efter ett mångsidigt racket som ger bra med fart. Racketet har ett runt rackethuvud med hög balans.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Vairo Dommo 5.1 passar dig som spelar på medelhög nivå och vill ha ett välbalanserat racket som ger bra med kraft i slagen. Racketet har en träffyta som är tillverkad av glasfiber och hög balans. Ramen är tillverkad av en blandning av kolfiber och glasfiber för extra hållbarhet. Den ruggade ytan ger mer effekt i slagen och hjälper till att sätta spinn på bollen. Kärnan i High Memory EVA gör racketet mycket lätthanterligt och anpassningsbart för olika typer av spelare. Racketet har ett smart antivibrationssystem för ökad bekvämlighet samt integrerat ramskydd.

- Mycket kraft i slagen
- Hög balans
- Ruggad träffyta

Specifikationer:
Färg: Flerfärgad
Material, träffyta: Glasfiber
Material, kärna: High Memory EVA
Material, ram: Kolfiber, glasfiber
Mått: ca. 46 x 26 cm
Tjocklek: 38 mm
Vikt: 365 - 375 g
Form: Rund
Balans: Hög
Färdighetsnivå: Medel
Märke: Vairo
Modell: Dommo 5.1

Förpackningen Innehåller:
1x Vairo Dommo 5.1
.
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-777"]=> bool(true) ["product-Vairo - Dommo 5.1"]=> bool(true) ["product-id-category-28"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-33"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }