Få dina produkter innan jul,beställ senast om00 dagar00 h00 min

https://padelnest.se/sv/brands/28-sane

Sane, Padelväska - Metallic Röd

579 kr 699 kr -120 kr
Inkl. moms
  • -120 kr
Sane, Padelväska - Metallic Röd
Sane, Padelväska - Metallic Röd

Sane, Padelväska - Metallic Röd

579 kr 699 kr -120 kr
Inkl. moms
Denna padelväska från Sane har platser för alla saker du vill ta med dig till padelbanan! Den är också mycket rymlig, har axelremmar och är vattentät.

Beställ nu så skickas din order om:
0
Denna padelväska från Sane är en större väska som rymmer flera padelrackets, kläder, vattenflaska, skor med mera! Den har två racketfack, varav det ena är ett termiskt fack som skyddar ditt racket mot kyla och värme. I det andra facket finns ett antal småfack där du kan förvara dina ägodelar. Väskan har också ett stort huvudfack, ett ventilationsfack för skor och ett runt ytterfack på väskans sida. Men det tar inte slut där! På väskans utsida finns det även ett fack för kläder och ett för din mobil. Padelväskan är dessutom vattentät och har axelremmar som går att ta av och sätta på enkelt, perfekt om du vill bära väskan som en ryggsäck!

- 8 olika fack
- Vattentät
- Avtagbara axelremmar

Specifikationer:
Färg: Röd
Material: Polyester
Mått: ca. 60 x 28 x 30 cm
Antal fack: 8
Märke: Sane

Förpackningen Innehåller:
1x Padelväska
Material
Polyester
Färg
Röd
Längd
60 cm
Bredd
30 cm
Höjd
28 cm
.
Produkt tillagd i favoriter
array(13) { ["lang-sv"]=> bool(true) ["lang-rtl"]=> bool(false) ["country-SE"]=> bool(true) ["currency-SEK"]=> bool(true) ["layout-full-width"]=> bool(true) ["page-product"]=> bool(true) ["tax-display-enabled"]=> bool(true) ["product-id-472"]=> bool(true) ["product-Sane, Padelväska - Metallic Röd"]=> bool(true) ["product-id-category-13"]=> bool(true) ["product-id-manufacturer-28"]=> bool(true) ["product-id-supplier-0"]=> bool(true) ["product-available-for-order"]=> bool(true) }